Помощ за affiiate сайт

mal4o

New Member
Здравейте,

Разбирам от изграждане на уеб сайтове и от доста време искам да се пробвам с мой собствен affiiate сайт. Четох доста различните секции от фоурма свързани с това и доста друга лтиература свързана с темата, но все още не съм сигорен, че сам за себе си мога да кажа "искам да се регестрирам в този сайт и да предлагам тези продукти". Бих искал някой да ми помага при изграждането на сайта с цялата процедура. Дали може някой да се навие да ме въведе в тези неща? Да ми каже към коя програма да се регистрирам и кой продукт да започна. Ще съм мн благодарен

Атанас
 
От: Помощ за affiiate сайт

Здрасти, еми това ще бъда аз. Или аз ще бъда един от нас помагащи. Ето ги и програмите:

Проверени Афилиейт Програми - Trusted Affiliate Programs

Може да се регистрираш във всяка една и да я разгледаш отвътре, както и да видиш какво предлагат. Информация как да започнеш има тук и в някои програми, но е по-хубаво от тук да четеш - има преведени неща, които са на база опит и трупане на знания по дадената област.

Ако имаш по-конкретни въпроси, ще се радвам да ти помогна с тях. За сега успех и всичко най най. До нови срещи. ;)
 
От: Помощ за affiiate сайт

Според мен първо на първно трябва да реша кой продукт е най-подходящ за начало. И според мен това е най-трудната стъпка, защото пазара е препълнен и не е лесно да се пробие. Вое сшрециалистите с какво сте започнали? Според вас кой е най-продавания или по-точно най-лесно продавания продукт?
 
От: Помощ за affiiate сайт

Въпроса е относителен, всеки промотира различни продукти и е доволен от конверсията им. Така че няма верен отговор тук. Избери си пазар и после подниша в която да оперираш, чрез това си селектираш и съответните продукти. Избираш дума/думички/фрази след като си избрал пазар и после самия продукт.

Промицията на всеки един продукт има свойте +-ве и -си. Но е важното, че конверсията при всички е почти еднаква. Много зависи и от самия трафик.
 
От: Помощ за affiiate сайт

Смятам да се пробвам в интернет пазара и по-точно хостинг и/или домейн. Не съм сигорен още. Ще може ли някой да ми даде линк към негов сайт, за да видя какво трябва да представлява (не е задалжително да е свързано с този пазар). Също така искам да питам какво да првя ако не мога за момента да си позволя хостинг и домейн? Има ли някакв безплатен вариант?
Благодаря предварително
 
От: Помощ за affiiate сайт

Може ли да помоля някой да ми даде примерен сайт/блог който той е направил и чрез който работи. Ще съм ви мн благодарен, защото искам да си представя какво точно трябва да представлява и как сте интегрирали хотлинковете в сайта си. Благодаря предварително
 
От: Помощ за affiiate сайт

Ами аз мога да ти покажа моя на блогпост You Can Stop Smoking Now все още е беден на съдържание, но полека лека слагам по някоя статия.
 

Горе