Помощ за HTML-а в моя форум

DeyanMarkovski

New Member
Правя форум за роботи но не знам как да направя да може да се слага HTML в постовете. Уж съм позволил HTML-а от контролния панел и пише това:

HTML е Включен
BBCode е Включен
Smilies са Включени

ама вижте че не става http://robots.usersboard.com/LEGO-Mindstorms-NXT-f1/WOPR-oiaio-eaoaau-iionee-oao-t1.htm
 
Бате то кодас ти е HTM, което е малоко нестандартно за форуми. Защо не си сложиш такув с PHP код. Там по-лестно се едитва. Аз не го чаткам този вид код, там е голяма мешавица, само на определени места можеш да си поставяш HTML код. Но немога да ти кажа куде точно. А и ако опитваш с дадени команди скоро ще стигнеш до желаният резултат от теб, но ще трябва да е на принципа: Проба-Грешка.
 
Ти го казваш на майтап, ама аз съм гледал клипове как убиват терористи от въздуха и ако не проверя в коя държава ще ми бъде форума може и да се скрият някви бунтовници в сградата, в която ми е форума и някой самолет като пусне ракета отгоре ще ми отидат и постовете, и темите и ключовите думи. И тия глупаци не мога да ги разбера какво толкова са кечят, колкова ли не могат да се споразумеят там, да измислят нещо.
 
Аааааааааааа не.


Всичко друго може - само не стръвницата. Нея НЕ я давам.

Моля помогнете на момчето, за да опазим стръвницата. :)
 
realbb.net - правиш си форум за 2-3 минути. админ панела е лесен за работа. повечето неща си ги пише на Български.

п.с. относно мечката - напраих бекъп. при евентуален талибански атентат ще оцелее.
 
От де да си зема форум с подфоруми? Искам да е така, както е тук http://forum.bg-mamma.com/index.php?board=1.0 дето има 2 подфорума. Ако някой знае как да обяснява по-простичко, щото нищо не разбирам от правене на форуми. Много ми трябва такъв форум, много, много!
 
DEATH каза:
realbb.net - правиш си дорум за 2-3 минути. админ панела е лесен за работа. повечето неща си ги пише на Български.

п.с. относно мечката - напраих бекъп. при евентуален талибански атентат ще оцелее.


Офффффффффффффф. Спасихме стръвницата, вече има смисъл да се живее. :D
 
Ей, Деяне недей така.

Не съм искал да излезе така. По никакъв начин не съм искал да те обидя с нещо или да се подигравам на труда/творчеството ти.

Стръвницата е един от най-яките сайтове за мен, където съм се смял много. Именно заради това не искам да го загубя. Тъй като аз не мога да ти помогна, апелирах другите да го направят, за да не загубим стръвницата. И понеже ти започна с шеговития тон с терористичните заплахи към нея, нормално е да получиш отзиви със шеговит тон.


Да спасим стръвницата заедно! :D
 

Горе