Помощ за Twitch.tv

ivanof_tv

New Member
Нов съм, някой да си има и на идея как да си развия акаунта там?
Сори, ако темата не е за тук, извинявам се предварително.
P.S - Плащам си!
Весели празници на всички и хубава вечер.
 
Здравей, дай ни малко повече инфо за платформата. Нещо като споделяне на видеа ли е? :) И разбира се, акаунта качил най-много гледано съдържание получава кредити. На пръв поглед на такова ми прилича. :)
 
Ако си под 18 - отказвай се, никой няма да гледа 14 годишен как бози игри от детската стая вкъщи. Стриймвай, ама само да трупаш опит пред камера и опит в игрите.

Ако си над 18 години - задължително фейскам, микрофон топ клас с отличен звук, след това се закачаш за някой “голям” да “цъкате” заедно и да вземеш частично от неговата аудитория, с която да се буустнеш и да правиш по 50-100 вюъра, от там нататък ще излизаш по-напред и с жестоко постоянство, стриймове под график, по-дългички, ставаш бранд и част от феновете на твоя ”спонсор” стават и твои фенове. От там започваш да се разрастваш и да набираш собствена аудитория.

Как да се закачиш за голям - щом си решил да стриймваш трябва да знаеш как да го направиш това.

Сега покрай FiveM сървърите се нароиха множество стриймъри, които понатрупаха гледания, хващай хайпа, нищо че замира, после вече ще насочваш аудиторията към това което искаш да правиш. Гледай да си винаги в тренда. Иначе не става.

Имай предвид, че гледащите са предимно 8-12 годишни, тях няма как да ги зарибиш с висококачествен контент, а с нещо лесносмилаемо. Намират се и по-големи и адекватни, ама радко и трудно.

Другото нещо - всички големи са в ютюб и ФБ. Замисли се, защо и според мен не инвестирай в “лилавата платформа” а директно в някоя от другите две.
 
Като зрител мога да те посъветвам да цъкаш нещо, което е интересно за гледане (role play с добре измислен герой, или игри тип Hitman) и да вкарваш в играта тези, които те гледат. Фейскам е супер, но ако не можеш или не искащ, гледай да правиш постоянни, смислени и готини коментари докато играеш. Това е доста занимателно.
 
Много ви благодаря за положителните коментари. Весели празници ви пожелавам и всичко най-хубаво. Няма да откажа и друго мнение по въпроса. Тенкс!
 

Според мен трябва да опиташ да влезеш в сървър като този. Успееш ли, шансовете ти да развиеш канала ти стават значително по-големи, защото в него има професионални геймъри с голяма аудитория, които хостват новите след като приключат стрийм. Пример ТУК. Това момче е с почти 500 к аудитория в Ютуб, но не стриймва там. Явно е по-печелившо да сключват договор с Фейсбук. Прочети ТАЗИ статия.
 

Горе