Помощ за wordpress тема

fena01

Active Member
Значи въпроса ми е такъв как мога да добавям и да променям картинките текста абе въобще всичко!Саита е http://www.flash-bg.eu/ съвсем нов е на 1 ден намерих си темка и тн ама немога да я контролирам :( Моля за помоща ви !Ако някои мастер на системата има желание може да ми даде скай да го попитам това-онова.:oops::oops:
Поздрави!
 
От: Помощ за wordpress тема

Отиди на http://www.flash-bg.eu/wp-admin и се логни в админ панела.... После гледай, почесвай се и експериментирай.
 
От: Помощ за wordpress тема

Ако ти върши работа да си променяш CSS и HTML файловете на самата тема и ако не ти е затруднено мисля, че това е най - добрия начин. След като се логнеш в админ панела влез в Appearance. след което влизаш в Editor и си си ти. Зависи каква е темата, която си харесал, но повечето дори и безплатните имат поне възможност да им сменяш хедъра, ако не друго.
 
От: Помощ за wordpress тема

Еее пич от де я избара тая темичка :) Готина е :) Какво точно искаш да промениш да по-конкретни задачки и може и да ти помогнем :)
 
От: Помощ за wordpress тема

За текста - да през едитора.
За картинките - отиваш през ФТП в wp-content/themes/ и си сваляш темплейта, който искаш да променяш. На компа го разцъкай и ще откриеш къде са картинките от самия дизайн. Хващаш която не те кефи, преправяш и качваш на сървъра. Това е най-елементарния начин за който се сещам май. И не забравяй да си запазиш оригиналните картинки. ;)
 

Горе