Какво да ви кажа, приятели?! Отдавна ми е писнало да гледам тийнейджърски сайтове, в които от 500 думи, 300 са с правописни грешки, като въобще не броим пунктуационните и граматичните. Но започва да ме смущава това, че някои "предприемачи" от този форум, които имат големи сайтове или се занимават с уеб дизайн и оптимизация, допускат глупави грешки в текстовете си.
Скоро се спрях на сайт за изработка на дизайн на един от потребителите тук и именно това, че открих глупави грешки в текстовете ме спря да си поръчам услуга от него.
Затова и реших да направя тази тема. Предполагам, че всеки, който е взел бизнеса си насериозно би се възползвал от тази възможност, текстовете му да бъдат поправени.
Бих предложил тази услуга безплатно, но в тези времена на криза и учебни задължения просто не мога.
Ето я и офертата:
Преглед на текст и установяване на грешките (казвам ви колко грешки има в текста ви, от какво естество са и дали е нужна поправка):
* текст до 2000 думи - безплатно
* текст до 5000 думи - 4лв
* текст над 5000 думи - по договаряне
Преглед на текст, установяване на грешките и коригирането им:
* текст до 2000 думи - 5лв
* текст до 5000 думи - 8лв
Не съмм завършил филология, но просто съм научен.
Скоро се спрях на сайт за изработка на дизайн на един от потребителите тук и именно това, че открих глупави грешки в текстовете ме спря да си поръчам услуга от него.
Затова и реших да направя тази тема. Предполагам, че всеки, който е взел бизнеса си насериозно би се възползвал от тази възможност, текстовете му да бъдат поправени.
Бих предложил тази услуга безплатно, но в тези времена на криза и учебни задължения просто не мога.
Ето я и офертата:
Преглед на текст и установяване на грешките (казвам ви колко грешки има в текста ви, от какво естество са и дали е нужна поправка):
* текст до 2000 думи - безплатно
* текст до 5000 думи - 4лв
Преглед на текст, установяване на грешките и коригирането им:
* текст до 2000 думи - 5лв
* текст до 5000 думи - 8лв
Не съмм завършил филология, но просто съм научен.