Популяризира ли се сайт при наличие на няколко домейна към него?

aststudio

New Member
Здравейте, първо искам да се извиня ако тази тема е коментирана някъде другаде.
Въпроса ми е следния имам сайт в сферата на услугите и ако си закупя допълнителни домейни със съдържание на на ключова дума в тях на кирилица с дирекна препратка от новия домейн към моя сайт. Ще доведе ли това до по добър трафик на сайта? Благодаря предварително за всички мнения.
 
От: Популяризира ли се сайт при наличие на няколко домейна към него?

Не мога да те разбера достатъчно добре, но ако си купиш нови домейни и ги напълниш със съдържание и линкнеш от там към сайта ти >> няма да получиш трафик, а ще имаш помощни (сателитни) сайтове, които те първа ще трябва да развиваш.

Ако купиш тематични вече съществуващи сайтове, и там поставиш линк, също не се знае дали ще увеличиш трафика си, защото зависи от трафика на самите сайтове и това къде ще поставиш линк към сайта си.
 
От: Популяризира ли се сайт при наличие на няколко домейна към него?

Вместо да си губиш времето във развитие на сателитни сайтове по-скоро инвестирай във основния сайт. По-добри статии, по-добри услуги, по-добра on-page оптимизация и т.н.
 
От: Популяризира ли се сайт при наличие на няколко домейна към него?

Благодаря на всички стана ми по ясно!!! Занимаване се с архитектура и се чудех ако направя само домейн архитект.com с директна препратка на на основния сайт. Сега разбирам че това не е добра идея.
 

Горе