Поредната простотия на superhosting.bg

Да не отварям нова тема. Някой да има проблеми днес със сайтове хоствани на суперхостинг?
И сайта им не се зарежда!!
 
Аз! Не само днес, но последните два три дни. Случайно забелязах, че сайта не се зарежда. Това го мернах 3-4 пъти вече, но се случва за кратко. Докато отворя да им пиша тикет и сайта тръгва!
 
От около 30 минс замина целия СХ.. отваря им главната, но без блога.. както и без моите сайтове...
 
Ся ше излязат с официално становище, че някоя баба, някъде, докато е правила вадите за чесъна е прерязала оптиката с мотиката.
 
  • Like
Реакции: sim5
Становището и fB оплакващите се.

upload_2017-1-26_17-11-48.png

Който публикува в темата там, нека да драсне да дойде И ВЪВ ФОРУМА да се поразпише по 5923923 теми, които очакват отговор от SH от 2013г. насам. Висящи, чакащи отговори.
 
Съжалявам, че предплатих преди Нова година при тях! Ще питам и тях, но според вас има ли възможност да се откажа и да ми върнат преплатената сума, за хостинга, който все още даже не съм ползвал, защото е от март?

в общите им условия чета:
Чл. 9. (1) КЛИЕНТЪТ има право на връщане на платената от него на ДОСТАВЧИКА сума в 30-дневен след сключването на договора, ако по една или друга причина е неудовлетворен от УСЛУГАТА.
Естествено договор на хартия с тях нямам, но и 30 дни минаха!

Чл. 2. (1) При натискане на бутона 'Съгласен съм', който се намира в раздела 'Запознаване с общите условия на договора', КЛИЕНТА декларира, че е запознат с условията, съгласен е с клаузите и се задължава безусловно да ги спазва.

(2) Натискането върху виртуалния бутон 'Съгласен съм', от КЛИЕНТА се счита за електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис (ЗЕДЕП), като със записването му на съответен носител в сървъра на ДОСТАВЧИКА електронното изявление придобива качеството на електронен документ по смисъла на цитирания закон.

Има ли някой с опит по този въпрос, да ми даде съвет?
 
Най-добре им пиши. Или им се обади. Ако не стане, освен да го продадеш на някой..
 
НАСТОЯВАМ темата да се премахне!!! Все пак това е НАЙ-БЪРЗО РАЗВИВАЩАТА се компания!!!111!!!111
 
Ако СХ се оплачат, тогава Google ще изтрият от индекса си не целия форум, а само текущата тема. Ясно е, че Google не са вчерашни и няма да блокират съдържание, което толкова се търси (а във форума определено има такова). В този ред на мисли не разбирам от какъв зор изобщо трябва да се трие тази тема.
 
Да, но дали е коректна? Не съм използал хостинг от тях, но от скоро чета само негативни коментари.

Недоволковци винаги има, а мрънкачите тук са доста. Дали са СХ или някой друг тук масово се писка и реве.
 

Горе