Поредната тесла на правителството

От: Поредната тесла на правителството

Ето една къщичка за 90 000 евро , има и по-евтини и по-хубави съм гледал ама това намерих в бързината. Интересно дали съседите по цял ден ще бичат с бургията или ще се чудя къде да паркирам ако живея там:
http://www.immobilien.net/Bezirk-Le...ultitemcount=25&resultpages=20&curtabSearch=0
 
От: Поредната тесла на правителството

@Naix, така е, има и успели. Но този факт в бг е супер субективен.

На първо място е особено важно (колкото и изтъркано да звучи) кой е татко ти :) На второ място е фактора “колко хора си преебал” И на трето място.....разбира се - “колко хемароиди имаш по езика” хахааах

Е аз най-малкото, мряазя да имам хемароиди по езика...

Който не го притесняват ХЕМАРУИДИТЕ ПО ЕЗИКА, то трябва обезателно да опита някои техники за това извън кревата, подобаващо омазване на джуките, леки мустачки..тва-онова – незначителни подробности, които биха го пратили във ватмано-подобните специални общества. В край сметка е въпрос на избор :)

Вторият вариант също може да се пробва, но за него само един език не стига! Задължително трябва да си тъпо копеле – преебвач. Непукист, злобар! За да се катериш по хранителната верига, е наложително да си хладнокръвен лъжец и ултра лицемерен интригант. Ща тряя в тоя ред на мисли да се избръмчиш също и с сериалчетата поне едно 7-8 години назад... Бе, краткият превод е – need to be прееби другарче.


По темата. Никой няма право да те задължи да платиш дадена услуга една година напред. Това е поредната мега-недообмислена глупост.. (или пък много добре обмислена/ход/) и повярвайте НЯМА ДА МИНЕ. Тоест "ще се смилят" тогава, когато е най-подходящо, тоя филм е гледан няколко пъти :)

kiwiman :) А за цигарите..така както и за бананите хаха, човек започва да си мисли, че целта е имено – възкръсване на черните сектори. Знам ли, тези хора започват да ме объркват все повече и повече. Едва ли са толкова тъпи. А и “случайни случайности няма”
 
От: Поредната тесла на правителството

Така е. Толкова истина в няколко изречения. И аз в това число искам да кажа, че на фона на това се опитват да изчистят икономиката и да изкарат сивата част от нея на яве, но това няма как да го направят в тези условия, които предоставят и на които е изложен бизнеса и обикновения човек. Важното е всеки да гледа себе си и да помага на околните - приятели, семейство и да запази ценостите в себеси, тези, които са се градили в него от поколения. А комплексарчетата с големите лъскави лимузини на тати и напудрените им носчета, жадуващи за следващата манеконо-подобна заспа нека си живеят техния си живот, както и правителството да си мисли, че всичко е загинало от управлението му. Защото и то е наясно, че не помаган на народа, а на точно определени хора от народа. С две думи порното е пълно, важното е да вие и хората, които обичате и държите на тях да са ок. Такива времена настанаха, на които гледаме ценото и важното, осмислящо реално съществуването ни и това, което реално ни прави хора.

За това мацвате по един среден на такива и гледате да сте силни и да бутате напред. Колкото по-силни сте, толкова по-добре ще Ви се отрази това и в професионален план и в личен естествено. Ако ще агресирате, гледайте да насочите енергията си така, че да не попречи на главните Ви цели. И е важно да сте над тия неща, нищо, че това е живот около нас. Все пак ние решаваме сами за себе си.
 
От: Поредната тесла на правителството

Ебати три страници тема и още нито един от феновете на правителството не се е появил да ме пита, що биеме негрите :)
 
От: Поредната тесла на правителството

Така е в задълбочени размисли..и по-добре, отколкото да си хабиме нервите като пикаеме срещу ветъра :) Както каза един клиент на излизане "И нека силата бъде с вас" - той се базика, аз се замислих..
 
От: Поредната тесла на правителството

В Австрия ще се спасим :), едва ли някой ще тъжи за нас. Не знам що ама неска ме е налегнала емигрантската вълна.
 
От: Поредната тесла на правителството

Светът е голям и спасение дебне от всякъде :)
 
От: Поредната тесла на правителството

Мда Австрия ще да е.Сега само остава нмякой сайт за групово пазаруване да пусне самолетни билети до там и вдигаме гълъбите:)
 
От: Поредната тесла на правителството

В Австрия съм ходил 7-8 пъти. Не беше скоро, но впечатленията са ми за една от най-добрите социални политики в ЕУ, както и от най-либералните към частната иниациатива. За "селата" им изобщо няма да говоря, че малко ми трябва да вкарам една глава на монитора :)
 
От: Поредната тесла на правителството

Ебати три страници тема и още нито един от феновете на правителството не се е появил да ме пита, що биеме негрите :)

Нема страшно - идем да ви питам защо си биете негрите :) Щото БСП няма нищо общо с мутрите в България и легализирания им застрахователен бизнес - не, не са ги създали те, ако това си мислите :) И дупетати на тройната коалиция не крадат джипове и да искат после 20к евро откуп. И тъпата мутра Цецо не ги лови тия същите, та да се оплакват сега :) Не не - ако си го мислите това, значи сте заблудени герберасти, дето не гледат Слави и RED колегията, че да знаят каква е истината :)

Яз съм ви казал бе - нема да се плашите, на следващите избори България ще е отново на БСП и ДПС.
Това сега беше някакво изключение веднъж на 20 години, избирателна активност 60% и затова друга партия взе властта. Ама червената пропаганда доста добре се представи тоя път и на следващите избори активността ще е наполовина и нещата пак ще си дойдат на мястото.

50% отчаяни хора, дето викат - всички са маскари и не гласуват
10% баби
20% турци
10% мъртви души в избирателните списъци, гласуващи пак за бсп и дпс
----------
и от другата страта
5-10% баламурници като мене да гласуват за Боко
5% за останалите партии

Та както се вижда от горния infographic - цялата врътка се крие в 50те % негласуващи - когато хората са отчаяни - управлява БСП и ДПС, ако пропагандата им изпущи работата и хората се амбицират да гласуват - управляват други. Ама тоя път добре се справиха и мое се сетите кой ще се завърне скоро :)

ПС: а само да кажа за оня пакта евро+ дето говорихме, че Боко ни вкарал с 6 млрд (даже и аз се съгласих :)) - сега всички партии го подкрепят това, даже БСП и ДПС. Та вероятно статията, дето гледахме нещо не е била в час, щото иначе соца нямаше да пропущи тая възможност.
 
От: Поредната тесла на правителството

+1 и от мен. Прочетох всичко, интересни неща и тъжни...толкова е зле положението, че не ми се и коментира. Гледат да ни закопаят още и още надолу докато ни писне и...изберем пътя навън
 
От: Поредната тесла на правителството

Ето на какво клипче се натъкнах днес: http://vbox7.com/play:b91ef168

Може да става и по-зле. Това са може би най-слабите политици съществували някога в БГ историята. Не се накрадоха и тия. :)
 
От: Поредната тесла на правителството

Ахх колко ги обичам...аз не знам защо не станем като Египет...като знам какви ги има в България ще изтребил всички от народното Събрание...
 

Горе