Поредна простотия на "бат гошо"

BlackFriday

Well-Known Member
Вече нищо не ме учудва от бат гошо

Днес съм пуснал на малката да гледа за магаренцето тротро в тубата и познайте след 1 вата серия се зареди видео реклама с 2 легнали в легло и дурех. Баси тъпотията....
 
Мен постоянно ме гони параноя и затова си чистя бисвитките на 15 мин :) а и дори да съм гледал то баси извратения бот на детско филмче за 1- 3 годени възраст да пуска такива реклами. Нещо е збъркано според мен в цялата им система
 
кукита не знам дали могат да ти помогнат. зависи и с какъв акаунт си логнат в google. на моя син на таблета до сега не съм попадал на такива неща, но само той си гледа некви детски, но си има отделен профил.
 
YouTube много го оплескаха тази година. Постоянно вкарват нови ъпдейти, от които досега не съм видял полза. Едното е това е с рекламите, другото е за ранкването на видео. Там дори и те не знаят как работи алгоритъма им.

А най-лошото от всичко е, че в момента има един скандал с едни видеота, които таргетират малките, но ИЗОБЩО, с големи букви, не са препоръчителни за тях. Виж в Гугъл "Elsa Gate" и прочети малко в Редит съба за да добиеш представа.
 
Последно редактирано:
Става въпрос за мойта машина. Сега се сещам бях отворил няколко хостинг акаунта и бълниках нещо, малката дойде и поиска да гледа въпросното филмче което е за деца от 1-3 години. Сигурно бота иска да ми каже *ако беше ползвал дурех сега щеше спокойно да си пипаш по кодовете*

Преди време четох коментар за подобни реклами пак казвам не на място излизащи как когато дето гледало разни анимаций и се усъмних, но ето че е факт. Всъщност нали са по интереси тези реклами. Каво общо има хостинг или анимазия за деца с това....

Не ползвам ад блокери понеже посещавам чисти сайтове а и все пак съм уебмастър и не искам да пропускам как се движи конкуренцията..
 
Действа, аз не съм виждал реклами от месеци в тубата. Като съвет може да и направиш и акаунт, така ще избегнеш глупави предложения за видеоклипове в сайдбара, всмисъл ако гледа предимно анимации, това ще и вади като suggestions. Освен това един акаунт с упоменати години, би избегнал такива реклами предполагам.
 
Бреййй какви интересни неща. Още малко трябва да имаш умението или образованието на програмист, за да може да пуснеш на детето си нещо детско. Луда работа е това. Айде пускат реклами, но чак пък толкова. Не че ме гони параноята, но съм далеч от мисълта, че не знаят кой какво гледа. Да пуснат реклама за бебешки дрехи на майки - да, но такива реклами на малки деца ми се вижда малко "хард" от тяхна страна. :confused::confused::confused:
 
YouTube го намразих, след като 10 пъти пробвах всичките причини да докладвам, че не искам да ми се появява някаква китайска реклама на техен конгрес или там каквото и да е, след като не разбирам дори заглавието, което е написано с измислената им азбука, но уви ККП явно си налива сериозни пари и тези не ме бръснат за слива. Това е през телефона, не ми пречи, но ме дразни и не знам как са сметнали, че ще разбирам от китайски, японски или какъвто е там език, сигурно защото гледам много Наруто.

Според мен, ако се направи една петиция и се изпрати писмо до съответния комисар и тези ще отнесат солидни глоби, както стана и с М$, после да почнат малко да се съобразяват и да разберат, че не може само с глупости да замазват очите на хората и да си веят гащи, както им е кеф. Да си подобряват алгоритмите, ако ще и 55 годишен мъж да гледа детски за 3 годишни, да не се показват подобни глупости. Имам племенница, която също е малка, отделна регистрация ли да и направя, за да си гледа детските на таблета? Скапана работа. :mad:
 

Горе