Порнографско съдържание и AdSense

tonib

Member
Абе... Чудех се дали да им пиша на съпорт-а на адсенс или тука и в крайна сметка избрах да пиша тука - може на някой за в бъдеще да му потрябва подобна информация.

Порнографското съдържание е забранено в сайтовете, ама не ми е ясно кое се смята за такова ? В смисъл... Ясно, че порното (било то под формата на снимки, видео или текст) е забранено. Ама не ми е ясно информация относно секса дали е разрешена. Например:
Този текст(и други подобни на него) дали би бил разрешен от AdSense:
сайта-ми каза:
..... Такива са например сексуалните контакти, ако си под 14 години. Според законите на нашата страна, сексът и всякакви сексуални действия (пипане, милване на половите органи и т.н.) с деца под 14 годишна възраст се смята за престъпление и се наказва с лишаване от свобода, независимо от това дали детето е било съгласно за тези действия, или – не. .....
 
От: Порнографско съдържание и AdSense

Бате, всеки може да прецени само с прочитането на първото изречение, че това е повече обучителна статия отколкото нещо каращо се с правилата на Г. :) Има хиляди такива сайтове и обикновенно излизат рекламки от сорта на инфо литература по въпроса или дейтинг или хербалки за секс (да странно, но факт - на такива сайтове не може адсенс, но за ppc да се щават могат). Парите са бръзно нещо понякога. Личи си кой е ялчния, нали? :)
 

Горе