Порочният кръг

От: От: Порочният кръг

Ако искаш ще се обръщам с Колю към тебе, няма проблем. Слушай, Колю, ти мойто момче си обикновена политическа разпоретина, демек курвентия, дето чака да види на къде ще задуха вятъра и да заеме най-печалившата позиция. Използваш много думи и нищо не казваш. Хем си с всички и същевременно с никой. Не може да се изказваш компетентно по всички въпроси и да не вземаш позиция, щото никой да не може да те захапе. Ще стане български политик от тебе, действай!

Без да ме познаваш и без провокация започна с квалификациите и обидите. Типичен хейтър. :) Добре,че съм свикнал да не се впечатлявам на умствено и културно изостанали, злобни и комплексирани хора като теб.

Отворен съм за диалог, по принцип, като дори нямам проблем да се видим и изпием по бира, за да поговорим за политика, но като че няма смисъл.
 
От: Порочният кръг

Като си отворен за диалог, те чакам да ми отговориш в другата тема ;)
 
От: Порочният кръг

За Беларус.
 
От: От: Порочният кръг

Без да ме познаваш започна с квалификациите и обидите. Типичен хейтър. :) Добре,че съм свикнал да не се впечатлявам на умствено и културно изостанали, злобни и комплексирани хора като теб.

Отворен съм за диалог, по принцип, като дори нямам проблем да се видим и изпием по бира, за да поговорим за политика, но като че няма смисъл.

Не не съм типичен хейтър, нетипичен хейтър съм, всъщност никакъв хейтър не съм. С пичовете съм пич, с олигофрените съм лош.:) Не ми трябва да те познавам за да те преценя правилно. Обикновен мушморок, дето се мисли за много умен... Ми не си:)

Търси си ново поприще, Колю, за политик не ставаш! Опитай с блог за рецепти или ... кола маска:) При най-малката провокация си изпусна нервите и се издаде къв си елементарен. Даже не можа да ми отвърнеш като хората с плоските си квалификации:) Умствено и културно изостанал:lol: Нещо не ме жегна! Опитай пак...
 
От: Порочният кръг

Бих допълнил, самосъзнание ни трябва, а не НПО-та и мозъчни тръстове да ни казват какво да мислим и за кой да гласуваме
 
От: Порочният кръг

....

Време е всеки да осмисли своето поведение и позиция и реши от коя страна на барикадата е готов да застане – от тази на мафията или от тази на свободните граждани!

Аз решавам, след като осмислих своята позиция, че съм готова да застана на страната на мафията.
Свободните граждани са ми някак много неинформирани, бедни, корумпирани и ... мрънкащи. Все за нещо недоволни.

В мафията не държат да си много информиран. Корупцията си е нормално плащане на услуга/и с идеална цел, рекетът е една застраховка, която те предпазва от държавните пиявици или по-голямото зло, а накрая няма как да си беден.

Може ли адрес, където да си подам документите за кандидатстване или мястото където да гласувам за мафията.
 

Горе