Поръчка на стоки без марка

wdas

Member
Здравейте, искам да попитам ако някои от вас закупува стоки от чужбина и ги поръчва без марка да ми даде съвети къде мога да потърся? Идеята ми е да закупя стока - например суитчер, шапка и тн, без да са маркирани и или самата компания да постави моето лого или тук в България да мога да поставя марката?
 
То нямаше ли някъде и сайтове, които взимат такива тениски или друг тип дрехи и правят щампи по тях, или бродират, или съответно ги минават да изглеждаш с друг бранд. Според мен е пълно и тук, иначе сигурно краля на това е Турция и Китай. :)
 
Искаш да кажеш без щампи и бродерии по тях ли ? Някои от шивашките фирми също могат да ти направят или продадат такива. Да не ми е поста нацяло безполезен, виж teniskinaedro.com. Там съм виждал дрехи на едро без лога по тях. Те предлагат ситопечат и бродерия, така че ако нямаш машини, те могат да ти свършат цялата работа.
 
Ясно, но идеята ми беше по-скоро за всякакъв тип стоки, не само от текстил, например електроника или предмети като селфи стик и тн. Гледах за сходни неща от китай но всичко е на английски, и се замислих сигурно тук във формума някой се занимава с нещо сходно да си брандира продуктите и се чудих как става самата поръчка и от къде?
 

Горе