Потребителите във Predpriemach.com - негативно и позитивно поведение

БезСмислено е да се фокусираме върху нещо, което не става и за бърсане на задник (уау, може да се ранкна и аз малко по-нагоре). :oops:

И малко за невероятната класация - представям си момента, в който някой нов се регистрира във форума, почва да върти бизнес и тази таблица му
помага да се отсеят/филтрират някои ОООООтайки :)
..., с които да не се захваща на всякаква цена!!!

Мерси (за нищо, просто чистя лоша карма, която натрупах в горните редове)
 
Субективната интерпретация е свободна за всеки :)

Блинки е избрал грешно мнение за темата... тук явно не става въпрос за карОцарското поведение на някои Отайки :) всички са се фокусирали върху моя анал-из.

И малко за невероятната класация - представям си момента, в който някой нов се регистрира във форума, почва да върти бизнес и тази таблица му
Сериозен "бизнесмен" не би почнал да върти "сериозен" бизнес тук, камо ли да чете оф топика :) Не вярвам да помогне на новобранците така както ти си го представяш. Моите първи впечатления от този форум се различават от сериозния бизнес, взаимното помагане, валидни аргументи и добре подбрани богати речници на участниците тук :)
 
Супер аргументи тогава, евала, мерси :)
Кой аргумент не ти хареса? :)

Опасявам се, че нямаш капацитет да разбереш аргументациите ми, при положение, че правиш анализ по идиотски (зададени от теб) параметри.
Ти провери ли дали хората, използвали думата "идиот" не са коментирали произведението на Достоевски? И той ли е каруцар? :)
Единственият път, когато съм използвала думата "мърша" тук, беше като цитат на Петко Славейковото "Не сме народ". Това беше скрейпнато като каруцарски език, нали? То е ясно и че Славейков е каруцар, Отайка и Утрепка, според теб.

Госпожице Ка(ру)царова, вие не сте пригодна за модерния свят. Речта му е твърде груба за нежната ви натура. :)
 
Кой аргумент не ти хареса?

Опасявам се, че нямаш капацитет да разбереш аргументациите ми, при положение, че правиш анализ по идиотски (зададени от теб) параметри.
Ти провери ли дали хората, използвали думата "идиот" не са коментирали произведението на Достоевски? И той ли е каруцар?
Единственият път, когато съм използвала думата "мърша" тук, беше като цитат на Петко Славейковото "Не сме народ". Това беше скрейпнато като каруцарски език, нали? То е ясно и че Славейков е каруцар, Отайка и Утрепка, според теб.

Госпожице Ка(ру)царова, вие не сте пригодна за модерния свят. Речта му е твърде груба за нежната ви натура.

Е продължавай с твоите нарицания :) Иначе добре си внушаваш, че тези думи може да се използват по позитивен начин в 99% от случаите...

Идиотски параметър не е аргументация (както и личните ти нападки, че съм смешен и нямам мозък ;) ), или поне не е валидна. Смешни нарицания и псеведо-обиди са само начин да избегнеш ad hominem-а, от който така бягаш и насочваш към мен. Човек като ти чете дългите коментари и комплексната логика зад аргументите, ще си помисли, че стискаш зъби докато пишеш, недей така :)

Тук да коментирате произведение на Достоевски или Петко Славейков :) много му вдигна нивото на комюнититo, това може да е така, но в редки случаи. А статистиката се базира на цялостното ползване и цялостния речник във всяко мнение.

Иначе добър опит, да покажеш някаква логика и аргументация (със сравнително малко лични нарицания, определения и подобни "нападки" от твоя към моя страна).

А за модерния свят... @nandibandi не знам къде си била и какво си видяла, за това не правя "анал-изи" на това, но модерния свят и модерния език нямат нищо общо с ограниченото "каруцарско" дискутиране тук от "Отайки"
 
Последно редактирано:
Премахнал съм цитати и линкове :)

Това е прост анализ, базов на 1во ниво, тъй като няма речници за семантични анализи на български е трудно, на английски става доста лесно. Използвам nltk, и там има даже и руски готов речник мисля, но за български няма.

Премахнал съм и пунктуация и подобни. А и съм скрейпнал сигурно само 1/3 от форума ако съдя по статистиките на началната страница. Може да се подходи и по различен начин и да се скрейпнат профилите, тъй като има някакъв рейтинг вече от самата система на форума.
Можеш ли да направиш instagram скрапер който по ключова дума да връща най-яките картинки?
 
Можеш ли да направиш instagram скрапер който по ключова дума да връща най-яките картинки?
Може, стига да дефинираш "най-яките", щото още photo recognition не правя, а ресурси да скрейпвам постове от 10 години назад нямам.
 
https://developers.facebook.com/docs/instagram-api/guides/hashtag-search

Това ли имаш в предвид @Sky ?

You can query a maximum of 30 unique hashtags on behalf of an Instagram Business or Creator Account within a rolling, 7 day period. Once you query a hashtag, it will count against this limit for 7 days. Subsequent queries on the same hashtag within this time frame will not count against your limit, and will not reset its initial query 7 day timer.

Апи-тата на фейсбук и цялата им мрежа, са едно от най-нестабилните апи-та евър.

Ама моля не ми спамете темата :) :) :)
 
Обоснови се? Какво означа нестабилни, линкове?
Аргументи: нестабилни откъм цикли и версии, нестабилни откъм условия на ползване и прочие. Едно апи към netflix или услуги на гугъл е сравнително по-стабилно откъм тези фактори. В такива случаи е по-добре да си скрейпваш със selenium (например)...
 
Последно редактирано:
Аргументи: нестабилни откъм цикли и версии, нестабилни откъм условия на ползване и прочие. Едно апи към netflix или услуги на гугъл е сравнително по-стабилно откъм тези фактори. В такива случаи си е по-добре да си скрейпваш със selenium (например)...
освен всичко и българският те затруднявал....
 
Колко време отне и какво ползва (Селениум,...)?
 
Scrapy или верно си откривал топлата вода?
 
Браво @katsar0v , съживи форума с тази тема. Отдавна не са летели плюнки по екраните :) А имаше време, когато всяка вечер се чешаха клавиатурите ... здравата... и ставаха виртуални кютеци :)
 
Браво @katsar0v , съживи форума с тази тема. Отдавна не са летели плюнки по екраните А имаше време, когато всяка вечер се чешаха клавиатурите ... здравата... и ставаха виртуални кютеци

Към 2010-та и другия сеЛо форум беше жив :) Сега всичко замрЕ, само чакат хиените някой "новак" да дойде
 
Няма нужда, буквално е по-малко от 15 реда код.. и сайтмапа тук е публичен.
А, хубаво. Чакай и аз да го обходя тогаз веднаж-дваж...

... Само да измисля какво да търся.
 
Човек като ти чете дългите коментари
Рядко са такива, ама явно пак те затруднявам. :)
 

Горе