Поща на твой домейн в Thunderbird

mr_nikolov

Active Member
Здравейте хора имам едно въпросче тъй като не успях да открия нещо отговор. Гледам във форума са се оплаквали от gmail , абв и т.н. аз лично с тях никога не съм имал проблем, обаче ползвам сега Google Apps for Business. И нали съм си регистрирал аз имейлчето с моя домейн в gmail обаче не иска да ми го хване нещо Thunderbird. Ако има значение домейна е регистриран в GoDaddy. Та ако може да кажете как да се реши това проблемче, освен това се учудих току що много здраво защото сайт с хостинг и домейн на суперхостинг имейла му го хваща от раз, а аз си мислех че и там ще прави мизерии.
 

Caprice

Active Member
От: Поща на твой домейн в Thunderbird

SERVER SETTINGS:
server mail: imap.googlemail.com, port 995
user name: [email protected]
security SSL/TLS

outgoing mail:
smtp.googlemail.com port 465
 

Blinky

Owner
Нашият форум имаше проблеми точно с АБВ, но това е отделен въпрос. Няма значение къде е, а какви правомощия има създадения акаунт и респективно настройките му. Но ако не си слагал нещо специфично или къстам, не би трябвало проблема да идва от там. Нека само да обобщим - домейн мейла ти минава през Gmail, и искаш да се пуска на Thunderbird? Добре.

Пробвай да заместиш - вместо @, да сложиш +. Понякога така го разпознава. Какво съобщение ти дава и виж какви портове са зададени, както и мейл адреса?
 

mr_nikolov

Active Member
От: Поща на твой домейн в Thunderbird

Когато заместя @ с + не го приема. Когато задам името юзъра и паролата ми вади някакви сървъри IMAP mail.artlydesign.net 143 и SMTP mail.artlydesign.net 587 на потребителско име ми изважда office което е логично до някаква степен тъй като имейла е [email protected]домейна но независимо дали потребителското име е само office или [email protected]домейн грешката е "Конфигурацията не може да бъде проверена - грешни потребителско име или парола"
 

Горе