По добре Сива от колкото никаква икономика

mantaman

Well-Known Member
Не вярвам аз мълчи стадиона на управляващите милиционери май най накрая им е дошло прозрение че с репресии икономика не се прави.
Сега следващата стъпка е да отменят въвеждането на новите касовите апарати
вижте цялото прозрение на министър Трайков
 
От: По добре Сива от колкото никаква икономика

По-добре сива, отколкото никаква икономика

и на този му казват министър на икономиката... хаха :wink:
 
От: По добре Сива от колкото никаква икономика

Какво му е на изказването?
Да не очаквате, че като дойде Трайчо сивата икономика от 60-70% веднага ще стане 0 ?
 
От: По добре Сива от колкото никаква икономика

Сива, черна, суросинкява...ама парата беше тук и се връткаше! А сега въздух, ПРАЗНИк за всички :)
Окрупниха си бизнеса, разкараха калабалъка и с него и парата.

Кой от къде от какво изкарал, взел, прал, гладил, боядисвал – баш ми дреме! Важното е, че в последствие никнеха любениците тук, на тази земя, и покрай това намазваха по всичките икономически и социални етажи. Инвестираше се в дъвки, балони, гумени играчки..ама се инвестираше ТУК. Сега всичко заминава по направление – outside! Зорлем се зарязват трохички под формата на данъци, които не стигат и за два катуна дори. Кашира се парата, спря бизнеса, инвестиции – йок...нали “шубето е голям страх” - несигурна почва....нормално.

КАТ НЕМА ЗА ДА КУПИ, НЕМА И ДА ПРОДАДЕШ!! (пусти гънки)

“Уличница съм била.... амии по покривите ли да ходя!” Ти му отрежи краката па го карай после да ходи! Изтропаха ти 101 калибристики под претексти - “ЕУ измишьотини”, “стандарт Рила, Пирин и Г.Димитров”, всевъзможни спънки, бюрокрации, изисквания, “данък китайска перка” и какво ли не, с единствената идея ДА НЕ МОЖЕ ДА ОДИ... или да могат само “богопомазаните”, които пък по една случайност се оказаха изедници.

И какво се случва??! Цветовете започват да преливат, от сиво-черно в суросинкяво.. Коя икономика е всъщност сивата – тази от която остава нещо тук или тази от която излиза всичко навън?! Една читава бг-фирма не остана. Всичко е продадено на ЕУ..и производството, и дистрибуцията – един много добре контролиран порочен кръг.

От нас се изисква единствено да сме баламурници, щото така сме и най-красиви, и да си теглим тихо и кротичко магистралките...

ДОБРО УТРО КОНСУМАТОРИ :D
 
От: По добре Сива от колкото никаква икономика

Агейнст ти даже и не разбра какво се опита да каже горкият министър. Човека се опитва да обясни на полицейската част от правителството че като стане сивата икономика 0% то и бизнеса в БГ ще е 0% и е крайно време да се даде свеж въздух на дребният и средният бизнес защото е на път да им фалира едрият. Сега очаквам полицейската част да му нашока репата за скверните слова той и без това вече настъпи мотиката с Белене.
 

Горе