По кой път да поема?

Кой път е най-добре да поема според вас?


  • Общо гласове
    27
От: По кой път да поема?

Aз ти предлaгaм дa създaдеш aнглоезичен сaйт с покер стрaтегии и прочие и дa му сложиш aфф прогрaмки или Aдсенс в последствие. Тaкa хем ще съчетaвaш полезното с приятното, хем ще изкaрaш много добри пaри.
 
От: По кой път да поема?

В сферата на машиностроенето и боравенето с прецизна съвременна техника за обработка на детайли заплатите гонят една средна норма за страната или според областта, т.е. от 500 лв. до 1000 лв. за България - средно 750 лв. месечно.
8 години работих нещо подобно преди да ме повишат преди 1-2 месеца.
В определени сектори развитието търпи много бавен преход, в IT сектора примерно хората желаят да се развият много по-бързо.
Всичко опира за България до две неща - да докажеш себе си реално и да доразвиваш себе си странично. Връзки + нужното образование би те изстреляло една идея по-горе.
Не смятам, че това не важи и за останалите страни. И там е така. Нужно е постоянство и търпение с каквото и да се захванеш.
Постъпи така, както намериш за добре - а то се крие в твоите лични ежедневни изисквания за оцеляване, както и странични фактори, с които е добре да се съобразиш - семейство и най-вече човека до себе си, т.е. ти кога възнамеряваш да създадеш свое собствено отделно семейство. Имай предвид, че желанията и реалността често се разминават.
 
От: По кой път да поема?

Не подценявай и възрастта си. Най-вероятно все още нямаш жена и деца разчитащи на теб и всичко зависи от теб. Средното ти образование едва ли ще е пречка ако се развиваш в ИТ сферата, защото в същата се гледат основно уменията и опита. Можеш да ги натрупаш чрез самообучение, занимавка в свободното време, фрийланс или работа за някое шефче. :)

Дерзай!
 
От: По кой път да поема?

Аз съм на 23 години.. минал съм и покрай покера , рулетка и всички хазартни игри.. наистина от покера можеш да спечелиш доста , но можеш и да изгубиш всичките си пари за секунда... покера е много голяма променлива , при която един ден можеш да имаш 10,000 евро , а след 10 минути можеш да имаш 100 евро :)
 
От: По кой път да поема?

значи си много далече от бизнеса с покера. твоето е хазарт и е по добре да спреш да се занимаваш.

гласувах за номер 3. човек не трябва да спира да учи. а като нещо му харесва да прави трябва да продължава да го практикува докато достигне съвършенсвто.
от всичко могат да се правят пари, стига да е направено с мисъл.
 
От: По кой път да поема?

Гласувам за номер 4 - никога не е късно да научиш нещо ново. Може би още не си открил това, в което си много по-добър от масата. Ако винаги работиш това, което би правил и безплатно парите ще дойдат рано или късно. До сега никога не съм работил с мисълта колко пари ще изкарам - те винаги са следствие от положените усилия, точното място и хора и малко (но много малко) късмет.

А успели хора са казали: “Талантът е по-евтин от солта на масата. Това, което разделя талантливите от успелите е якото бачкане!” и също "Успехът е пресечената точка на подготовката и шанса!".
 
От: По кой път да поема?

Прави това, което те влече и ти е интерсно и се стреми да станеш много добър в него. Всяко нещо има предимства и недостатъци и във всяко нещо има пари, ако си достатъчно добър.
 
От: По кой път да поема?

Опитай в IT сектора. Ще можеш да развиваш мисленето си и не на последно място ще може да изкарваш много добри доходи за нашите стандарти. В чужбина винаги може да идеш.
 
От: По кой път да поема?

С хазарт много малко хора са спечелили. По-добре помисли занякакъв бизнес с много по-малък риск.
 
Re: От: По кой път да поема?

С хазарт много малко хора са спечелили. По-добре помисли занякакъв бизнес с много по-малък риск.

Да, печелят казината и банката. А другите са просто късметлии. :) Това е странен модел за успехи, ако някой мисли да го следва. ;) Но едно ще се съглася с него, да правиш бизнес в БГ и да играеш хазарт са горе долу на една везна, говорейки за риск. За възвращаемост - ясно е, че хазарта ще донесе повече. ;) И като теглиш чертата, направо започни да учиш да броиш карти и да учиш математика №6 - теория на вероятностите. ;)
 
От: Re: От: По кой път да поема?

... започни да учиш да броиш карти и да учиш математика №6 - теория на вероятностите. ;)
Преди доста години се занимавах с програмиране на шансовете за печалба на покер машини - забрави за теорията на вероятностите :) Всичко си е чиста измама - настройва се процент приходи и толкова - машината дере докато не ги докара, после отпуска малко ако преяде...
 
От: По кой път да поема?

Номер 2! Младо момче си, бий си камшика с 200 за щатите и метай камък през рамо да се не връщаш. След време ще си супер благодарен за съвета, вярвай ми.
 

Горе