Право на отговор

От: Право на отговор

Лека......
 
От: Право на отговор

@Странник,
Ти разлика между думата "противоречие" и думата "лъжа" правиш ли? Изглежда, че не ти е ясна разликата. Ти просто се опитваш да преиначиш смисълът на казаното от мен по непонятни причини, тъй като пряко не си засегнат от случката. Ако пък се чувстваш допринесъл с нещо и/или участник в Успей с нас (и следователно имащ право на мнение по въпроса) и смяташ, че страничката може да бъде ползвана от участниците в проекта като портфолио и/или с комерсиална цел - можеше просто да кажеш, че не си съгласен с мен. Както обаче видя, казуса не е лесен за тълкуване. И както се видя, почти никой не излезе с някакво твърдо становище и да каже правилно ли е или не е.

За тебе обаче, нещата се оказаха лесни. Ти се оказа най-големия разбирач във форума и докато всички останали разсъждаваха над проблема, ти прочете по диагонал темата и излезе с точна диагноза: Проблем няма, ами Линетта лъже. Как, какво и къде лъже? Еми, лъже с противоречия. След което вадиш фрази и неща казани от мен от контекста, в който съм ги употребила и им даваш тълкуванието, което ти е удобно за да докажеш, че лъжа. Основния конфликт за теб остава на заден план или по-скоро ти не можеш да го видиш, защото е сложен и може да бъде тълкуван по различни начини от различните страни, участващи в него.

Сега предполагам, че пак съм се изразила по начин, надхвърлящ твоите възможности за възприятие. За съжаление сложните ситуации не винаги имат просто решение, освен ако не се подходи драстично към отстраняването им. Лично аз не обичам драстичните мерки, предпочитам конструктивните подходи. Конкретно в случая, смятам и аз да извлека от контекста на твоите изказвания едни твои думи и да ги употребя за финал на дискусията ни, а и като доказателство, че няма никакъв смисъл да продължавам да се опитвам да ти обесня моята гледна точка.

Казваш, че съм бил интелигентен и нямало нужда да ми обясняваш повече. Но не съм съгласен с теб...


@ Админите:
Обещавам ви, че дори и да не я локнете, няма да пиша и да отговарям повече на никого в тази тема и изобщо няма да взимам участие в евентуални бъдещи дискусии по този проблем.
Подновявам извиненията си, че започнах тема-продължение на заключена от вас тема и ако сметнете, че е нужно да ме санкционирате - няма да се сърдя. :rolleyes:
 
От: Право на отговор

Голяма работа, тук колко хейт се е изсипвал, за една глупост да отваряте нова тема пак да се дъфкате, сигурно след тая тема ще излязат още 5-6 публични право на отговор.
Имам някакво чувство, че откакто спрях да пиша, хейта се е увеличил в няколко пъти и то от нормални потребители, които преди това не съм ги детектвал да хейтят и тролят така разярено.
Ако смяташ, че да ти кажат във форума, че лъжеш по определена тема, която няма нищо общо с професионалните ти възможности, ще ти попречи да се развиваш професионално - много жалко за тебе.
Linetta@ - няма по-добър пример от теб за ощипана форумна госпожичка, ако се изучаваше в училище този модел, несъмнено твоите теми биха присъствали в учебниците.
 
Последно редактирано:
От: Право на отговор

@Странник,
Ти разлика между думата "противоречие" и думата "лъжа" правиш ли?

Ти може да му казваш на това противоречие, но аз му казвам лъжа. Да твърдиш, че не си направил нещо, но всъщност да си го направил... . За мен е лъжа, пък нека за теб си е противоречие. И не е извадено от контекста, но те разбирам, ти не може по друг начин да се защитиш, остава само това да говориш, че видите ли, думите ти били извадени от контекста. Но който се върне назад и прочете какво си писала, сам ще му стане ясно всичко.

Странникът каза:
Първо казваш, че никъде на никого не си казвала да слага или маха каквото и да е, цитирам:

Никъде и в никой един ред не казвам на никой, какво да си слага или да си маха от сайтовете.

А после, по-късно казваш буквално следното, цитирам:

Ако страничката на Успей с нас ще се ползва като портфолио, от когото и да било, то махнете моето видео от нея.
 

Горе