Не обърнах внимание, че има друга тема. МерсиСлях темите, че се получиха 3 за по-малко от час. Оставих най-подходящото заглавие, защото се надявам другите да са само временно положение за създалата се ситуация. И аз не успявам да вляза, за да разгледам. Аз лично не бих си сложил подписа под такъв проект. И чета из мрежата, че била хакерска атака. Моя скромен опит и наблюдения други мисли ми навява.
Моля, тамън още 2 се генерираха. Нищо, всичко сега е на едно и да гледаме да ни позволят, че сроковете си текат, глобите си ни чакат.Не обърнах внимание, че има друга тема. Мерси
Дотук доста неуспешно scale-ват. Като цяло за този тип поръчки според мен трябва да има доста стриктни критерии към изпълнителите. Колкото и да си добър, ако не си виждал милиони рикуести идващи в рамките на няколко часа, по-добре да се учиш някъде другаде.Казват че Scalefocus са правили софтуера.
За един неизчистен WP сайт.Казват че Scalefocus са правили софтуера.
Днес по обяд уцелих някакъв момент и за 2-3 минути се преброих, всичко зареждаше бързо. На картата бая се почудих как да се отбележа, не е домислено много. Останалото беше добре.
You searched for lorem - НСИ Преброяване 2021
census2021.bgYou searched for test - НСИ Преброяване 2021
census2021.bgнормалните неща за WP сайтYou searched for тест - НСИ Преброяване 2021
census2021.bg
При това неъпдейтнат:Вордпреза е стара версия, как нема го хакнат.
Чак и Йоаст сложили, божееее.
Некой от фрийланс.бг го е правил това.
<!-- This site is optimized with the Yoast SEO plugin v15.2.1 - https://yoast.com/wordpress/plugins/seo/ -->
Еее, не познах, само 2.5 млн. лева еАко ГЕРБ са правили сайта, значи струва около 120 милиона лева
Това верно ли струва толкова. Ние тук за какви пари си продаваме сайтове, те за какви пари....нещо много голяма разлика има в разбиранията ни нещо. След като разгледах какво представлява сайта, спокойно можеше някой тук да го беше пуснал в Пазара за 300 лева.Еее, не познах, само 2.5 млн. лева е
Някой запознат да каже, дали е фейк, на мен поне ми изглежда истинскоТова верно ли струва толкова. Ние тук за какви пари си продаваме сайтове, те за какви пари....нещо много голяма разлика има в разбиранията ни нещо. След като разгледах какво представлява сайта, спокойно можеше някой тук да го беше пуснал в Пазара за 300 лева.