Предлагам: Преводачески услуги с английски език BG-EN,EN-BG!

Статус
Not open for further replies.
Рейтинг - 0%
0   6   0
Здравейте,
С професията фрийлансър-преводач на свободна практика се занимавам вече почти 2 години. Владея английски език и това ми позволява да опитам късмета си в областта на преводаческите услуги с английски език. Нивото ми е Б2, имам и сертификат за владеене на английски език на същото ниво. Извършвам преводи във всяка едно област от ежедневието, и всяка една тема без притеснения. На първо място получавате коректност от моя страна.10 лв на страница от 1800 символа. Ако ви интересува, или искате да поръчате ми пишете на ЛС, или тук в темата. Бързина, кратки срокове за изпълнение.
Зад гърба си имам преведени хиляди документи,и различни други материали.
Предлагам и Копирайтинг услуги - 2 лв 100 думи.
Благодаря за отделеното време и внимание, както и за гласуваното доверие на тези от вас, които са избрали да работят с мен!
 
Последно редактирано:
Здравейте, търся опитен преводач от английски език/ рирайтър на български за статии на тема SEO оптимизация. Ако имате опит и можете да пишете всеки ден, моля да се свържете с мен на ЛС. Благодаря.
 
Благодаря Ве, но предпочитам единствено и само превод на статии или каквото имате с посочените от мен комбинации. За съжаление нямам опит голям като копирайтър, там имам неуспехи и най силната и област остават преводите. Ако мога да помогна тук ще се радвам.
 
Здравейте, повдигам темата. Отворена съм за нови поръчки. Търся коректни, и точни хора, които зачитат труда на преводача, а не такива които гледат да се измъкнат.
 
Отново повдигам темата. Преди време, попаднах на некоректен възложител на превод, който дори и не си го заплати. Отворена съм за нови поръчки, разполагам със свободно време, желание и амбиция. Надявам се да бъда полезна.
 
Здравейте, искам да направя едно уточнение към темата, не ме търсете за преразказ на текстове и на двата езика, английски език и български език тъй като съм,а преводач, и не преразказвам текстове.
 
Последно редактирано:
Ако търсите човек, който да Ви губи времето, въпросната дама ще ви свърши перфектна работа. Нямам представа как да дам лош рейтинг, за това пускам мнението си тук, да стой в темата й за кадем :)

https://ibb.co/d7c8a0
 
Попаднали сте на човек г-н Ценов, на когото също губите времето. Ако още от самото начало се бяхме разбрали за брой символи щяхте да имате и конкретна цена, но в случая не авторът на темата е виновен. Уважавам себе си, по добре потърсете някой безплатно да ви преведе 2000 символа.
 
Последно редактирано:
Попаднали сте на човек г-н Ценов, на когото също губите времето. Ако още от самото начало се бяхме разбрали за брой символи щяхте да имате и конкретна цена, но в случая не авторът на темата е виновен. За 15 лв няма да преведа нищо, такива поръчки ги пропускам.
Уважавам себе си, по добре потърсете някой безплатно да ви преведе 2000 символа. Аз не съм за 15 лв.

Г-жо, когато не работите за сума по-малка от 50 лв, напишете го в темата, за да не си губум времето взаймно, ако смятате, че по този начин е правилно да работите, Ви пожелавам успех и дано да имате поръчки за хиляди левове в бъдеще. Аз създавам сайтове за клиенти, текстове ми трябват постоянно, не желаете да поемата ангажименти за малки преводи - разбирам, напишете ми го в първият си отговор за да не ми губите времето, няма нужда да ви чета 5-те отговора пълни със завоалирани глупусти и да се чудя какво искате да ми кажете.
 
Мислих да ползвам услугите на госпожата докато не видях постовете и отношението към хората.
Само като видя отношението ви в публикациите , който оставяте и съм потресен.
Наглост и арогантност и самоизтъкване .
П.С само да си знаете че B2 е абсолютно нормално познание на английски език ,и 80 % от хората който разбират английски език могат да изкарат сертификата за това ниво.
Успех
 
Благодаря на всички не съм единствената, така че който е работил с мен може да разбере що за човек съм. Не признавам обидите на никого. Нагли са всички онези който обиждат преводаческият труд, най вече това което правя аз. Тук съм сигурна че има хора които биха ме разбрали и оценили. И биха поискали мойте услуги. Успех на всички, а за онези които решите аз съм на среща. И не само аз си повдигам темата, има много по нагли. И не само аз се самоизтъква но и много други.
 
Последно редактирано:
Даже редактирахте поста си , точно за това отношение става дума.
Казахте че суми от 5 ,10 ,20 лева са неприемливи , може и да е така всеки сам определя колко иска за труда си.
Може съвсем културно да се откаже една поръчка без да се коментира че причината са парите , казахте че от това живеете -
честно казано съдейки по-изказа ви и маркетинга който водите би трябвало да живеете като ,скот, ако от това се прехранвате.
Доста комплекси има в изказванията ви .
Успех ви желая за напред и реализация преди 50г.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе