Превод на WP сайт онлайн

vandv

Member
Здравейте колеги,
Забелязвам че на един от сайтовете ни напоследък започнаха да се появяват доста чуждестранни посетители, от Англия, Гърция, Франция и т.н. Последните няколко дни даже почти се изравняват с българските посещения и смятам че е време да предприема нещо да ги задържа на сайта.
Разбира се, след влизане доста бързо изчезват защото сайта е на БГ и логично, те не разбират български :p
Та се замислих, да сложа някакъв модул които да превежда сайта, на Joomla си спомням имаше подобно нещо, редеше знаменца отстрани на сайта и като кликнеш на него ти превежда сайта на съответния език. Та се зачудих дали и за WP има нещо подобно?!? То ясно че като Г преводача, но поне ще имат идея какво четат и няма да бягат веднага.
Ще съм благодарен ако ми ударите едно рамо да издиря някакъв подобен плъгин за превод на сайта :)
Вие имате ли опит с подобни модули? Кой е най-добре да сложа?
 
От: Превод на WP сайт онлайн

Дам, нещо подобно ми трябва, ще го разгледам :)
 
От: Превод на WP сайт онлайн

По-добре първо анализирай откъде, как и защо имаш посещения от различните краища на света.
 
От: Превод на WP сайт онлайн

Идват от шервания с ликове към сайта. Главно жени шерват из профилите си в ФБ, туитър и т.н. Явно имат доста приятелки чужденки и те кликат и идват на сайта.
Още не съм решил този казус и още се чудя как точно да го направя, надявам се скоро да го измисля че и посещенията се покачват :)
 
От: Превод на WP сайт онлайн

Qtranslate е перфектен, аз съм го ползвал много пъти, но мисля че колегата просто иска нещо а машинно превеждане, а споменатия плъгин не е това, а просто при писане на статиите си въвеждаш всичко на различни езици
 
От: Превод на WP сайт онлайн

.....но мисля че колегата просто иска нещо а машинно превеждане...

Да колега прав си, искам машинно превеждане. Няма кой да се занимава с писане на няколко езика, поне за сега не ни влиза в плановете.
 

Горе