Предлагаме изработка на онлайн магазини "на лизинг"

CSCBulgaria

New Member
Привет. Казвам се Пламен Найденов и съм собственик на дигитална агенция Cyber Security Center. Нашият екип се занимава с изработката на онлайн магазини на платформата Opencart (предлагаме и custom решения при желание), които могат да бъдат заплатени от клиента на месечни вноски за срок от една година, в зависимост от крайната сума на проекта.

В общата цена ще влизат и техническа поддръжка на магазина, хостинг услуга (Managed VPS към Superhosting) както и работа с нашата скрапер система за извличане и синхронизиране на продукти от всякакви онлайн магазини.

Смятам, че услугата е нестандартна и иновативна и за разлика от SaaS платформите, тук магазинът си е изцяло ваш и имате пълните права над него по всяко време.

Може да разгледате нашите последни проекти в корпоративния ни уеб сайт: https://cscbg.eu. Изработваме също така и корпоративни уеб сайтове на Wordpress и custom решения, мобилни приложения, бизнес и складов софтуер и цялостен дигитален маркетинг.

Оставам на разположение за всякакви въпроси на посочените координати в уеб сайта ни, както и на лични съобщения тук.

Поздрави!
 
Здравейте, интересно предложение. Ако може на лични повече подробности - цени, срокове за плащанията и т.н. Благодаря предварително!
 
Имате хубава идея (начина на предлагане изграждането на онлайн магазини за потенциални клиенти), но с риск да прозвучи грубо от моя страна -> моля, наемете си добър дизайнер.
Дори и да прохождате сега, когато се представя една услуга е хубаво същата да изглежда възможно най-добре, за да допринесе вида й не само за привличане на нови клиенти, но и за доверието към бранда.
 
къв дизайна е, те ползват тема милион в едно.

Прав си, но при нужда от графичен дизайнер, ползваме такъв за клиентски проекти. Само дето досега не се е налагало и веднъж да го ползваме, тъй като повечето или си имат или нямат нужда от такъв, а и в огромен процент от случаите се ползват или готови темплейти за CMS или HTML темплейти, които преправяме според нуждите на клиента.

И все още чакам да видя собствен проект на Sky....от няколко години вече :)
 
Уеб дизайнер ви трябва, не графичен. Как ги преправяте тия готови темплейти без уеб дизайнер? То се вижда в портфолиото как ги преправяте, ама намеквам, че не е добре...
 
Уеб дизайнер ви трябва, не графичен. Как ги преправяте тия готови темплейти без уеб дизайнер? То се вижда в портфолиото как ги преправяте, ама намеквам, че не е добре...

Е, не винаги е добре, но не знам и как да обясня (това важи за всеки екип), че се съобразяваме с мнението на клиента. Щом той си харесва проекта и иска така да бъде направено, как да му кажеш, че това не е окей?

Предлагаме решения според бюджета, аз винаги казвам колко ще им струва със специален дизайн за тях и т.н. но като няма бюджет, това е...

Може да говориш лично със собственика на Infinitum и идеите, които имахме за изработката и на сайта, и на приложенията. Като няма бюджет или си иска по точно такъв начин, нищо не може да се направи...

Сега правим SaaS система за заведения за клиент - пак големи разминавания в това как трябва да бъде и как искат да се направи, но, това е...
 
Аз ли само не мога да схвана защо името на фирмата ви няма нищо общо с онлайн магазини?
Или го решихте покрай хайпа с хакването на НАП?
 
Аз ли само не мога да схвана защо името на фирмата ви няма нищо общо с онлайн магазини?
Или го решихте покрай хайпа с хакването на НАП?

Ами, името ни е такова поради това, че предлагаме решения за кибер сигурност и защита, имаме разработена система за защита на сайтове, скрапер и CRM система и т.н. Съществуваме доста отпреди това с НАП, само да поясня :)
 
Ами, името ни е такова поради това, че предлагаме решения за кибер сигурност и защита, имаме разработена система за защита на сайтове, скрапер и CRM система и т.н. Съществуваме доста отпреди това с НАП, само да поясня :)

Интересувам се от решенията за киберсигурност. Можеш ли да споделиш какво предлагате?
 
Интересувам се от решенията за киберсигурност. Можеш ли да споделиш какво предлагате?

Мога да споделя, при интерес мога да ти изпратя и демо акаунт да разгледаш системата. Като главни модули в пълния пакет в момента са добавени следните:

* Защита от злонамерени ботове (фалшиви и анонимни), които се пренасочват към произволни страници при опит за достъп.
* Adblock
* Защита на съдържанието (cut, drag, drop, десен бутон, забрана за маркиране, copy, paste, за view source също сме измислили метод, забрана за запазване на страницата, потвърждение при изход и някои други опции)
* Флуид защита
* Прокси защита (няколко различни варианта)
* Спам защита
* SQLI защита (Data Filtering; XSS Protection; Clickjacking Protection; Requests Sanitization; Hide PHP Information; MIME Mismatch Attacks Protection; Secure connection
* TOR защита

Добавени са и някои неща за ускорение на уеб сайтовете при писане на скрипта, няма да навлизам в детайли тук :)


 
Дай демо, за 2 минути съм го скрейпнал

Това е демо, но явно ти е трудно, както и доста други неща... Може да дадеш някой твой сайт, нещо, което няма да доживеем, за да видим колко ти е добра защитата :)
 
Не че нещо ,ама все не мога да си обясня как се пускат оферти за какво ли не без цена за услугата? Ква е тая мода кво е туй нещо. И да не почваме с това "ама то зависи" .... Да бе то е ясно че е според зависи, ама вместо половина от представянето си, по добре напишете условия,цени . За това толкова ,за онова толкова,за 3то,5то и ако е всичко вкупум. Щом правите онлайн магазини в случая значи сте наясно с неща ,без които няма как да функционира и добавки за други неща които се предлагат и за всяко цена. Това не е лично 90прожента процедират така, което съм убеден ,че занимава и Вас и много хора с излишна комуникация.
И за да подкрепя тезата си преди години исках да ми се направи сайт ,ясно и точно какъв сайт /беше каталог/ мацката ми обясни колко ми струва сайта почти веднага. И добави някой неща ако искаме съответно за какво ще ни послужат и цената. Продавахме реклама с този сайт , имахме ясни цени за клиентите, за всичко което предлагаме + добавки... И страдахме от липса на безмислена комуникация и губене на време и на двете страни ....
 
Не подкрепям идеята за конкретни цени. Преди известно време имаше и тема/анкета във форума където се обсъждаше точно този въпрос.
Не знам да има сериозна фирма, занимаваща се с web/product development, която да си предлага услугите като колбасарски магазин. Цената и параметрите на проекта се обсъждат на среща за да се разбере по-добре какви са нуждите на клиента, какво решение може да му се предложи.
Най-важното е да бъде свършена работата качествено и в срок, също и да надхвърли очакванията на клиента.
Процеса по уточняване параметрите на един проект не приключва с фразата "ами те толкова искат и казаха до толкова пари", да плеснем с ръце и край. Освен добри програмисти/дизайнери е много важно и да сме добри търговци.
 
Честно?!?! Вие избихте уеба направо

Принципно не е точно това, на лично ще ти напиша какво правим точно :D
 

Горе