Предлагам Дропшипинг

Deco90

Active Member
Здравейте на всички,

предлагам Дропшипинг на подаръци и подаръчни комплекти . Всички стоки са пуснати в този онлайн магазин - тук. Цените на които са продават са такива каквито са и в сайта (изключения правят някой артикули, които ще може да продавате на по-ниски цени). Вашата комисионна е в размер от 15 % . При достигане на оборот от 800 лева за даден месец - то тя се покачва на 20 %. За по голям сума вече ще се договорим допълнително.

Асортимента на артикулите е около 50 на брой - като всеки брой има поне няколко налични. Очакваме скоро и нова доставка и по-голям асортимент. Всеки който има интерес ще получи архивен файл - той представлява един Word файл с имената на арикулите и основна характеристика; по 1 или 2 снимки на всеки продукт и актуалните цени. Така можете да добавите във вашият магазин само някой от артикулите или всички по ваше желание.

Ще очаквам на лично лично съобщение да ми пишете поне малка информация къде смятате да предлагате стоките. Приветствам всички, но се надявам да работя с хора с ентусиазъм и желание.
 

Горе