Предлагам дизайнерски услуги

От: Предлагам дизайнерски услуги

Добро портфолио, най-вероятно ще се възползвам до края на седмицата!
 
От: Предлагам дизайнерски услуги

Здравейте, качвам предложението си от конкурса на колегата. Промоцията за 50% е валидна до петък, т.е. остават още 72 часа. Поздрави!
t2f.png
 
От: Предлагам дизайнерски услуги

Отдавна не бях проверявал какво се случва в този форум. Добре дошъл от мен. Имаш хубави неща, имаш и не чак толкова хубаво, но "маята" я имаш.
Желая ти много работа и доволни клиенти, а за тази промоция само да кажа - дръж си на цените и не прави компромиси със себе си, за сметка на някой друг.
50 лв за лого са изключително малко пари и хората които са наясно ще се възползват от уменията ти. Няма нужда от спорове по темата.
Ако някой не успява да си продаде нещата ПОНЕ за толкова, трябва сериозно да се замисли над качестовото на продукта си, да понамали троленето във форумите
и да поработи. Логодизайнът не е проста работа. Още повече, не е работа за прости хора...

Успех още веднъж!

Поздрави,
Стоян
 
От: Предлагам дизайнерски услуги

Благодаря ти. За цените - има си причина да съм я пуснал тази промоция, иначе и на мен не ми е приятно да бачкам за жълти стотинки, но понякога се налага. Просто от една страна другото нещо, с което се занимавам в момента е в застой и имам повечко свободно време, а и следователно бюджета леко намаля със застоя и имах нужда от някой лев. А и защо да стоя без работа, като мога да бъда полезен на някой съфорумник. Иначе наистина съм съгласен, че лого дизайнът си е голяма работа и не е да влезеш да надраскаш нещо и да го предложиш на човека. Но по-лошото е, че много са хората, които мислят, че е така. Поздрави!
 
От: Предлагам дизайнерски услуги

Ще си позволя един съвет. Щом имаш свободно време, опитай се да използваш го пълниценно (и под пълноценно имам предвид да правиш това което ти харесва за пари които си заслужават). Дано не нарушавам форумните правила, но има множество интернационални сайтове, които предлагат стотици проекти за работа, за далеч по-разумни цени от 25-30 лв (което е 50% от обявените ти цени). Дори и да не спечелиш нито един проект (в което се съмнявам) поне ще избираш сам проектите върху които ще работиш. Имай предвид, че това е голям плюс от гледна точка на създаването на авторитетно портфолио. Другия фактор е (пак с риск да засегна някой) много по-сериозната конкуренция. Това вече е предпоставка да дадеш не 100, а 200% от себе си и да направиш наистина качествена творба.

Поздрави!
 

Горе