От: Предлагам дропшипинг на телефони и аксесоари за телефони
Понеже ми се включват най-интересни хора, които мислят и от мое име и мой интерес в качеството си на управител на тази фирма реших да Ви информирам какво означава дропшипинг като цяло в България и как действат механизмите в подробности...
1. Дропшипинг понятие:
Dropshipping - Drop (пускам) Shipping (доставям) или както вече се досещате... това означава, че Вие предлагате чужди стоки, които дори не сте виждали във Ваш канал за продажба... без значение какъв е той... дали е онлайн магазин или някакъв друг онлайн метод за продаване на нещо си...
2. Метод на действие при обща работа с нас:
При посещение в
www.cell.bg Вие ще намерите информация ЗА НАС и съответно там можете да разберете, че ние сме вносител на аксесоари за телефони и други... отгоре пише НА ЕДРО... няма как да го пропуснете. Там сме формулирали една заявка, която се пуска към нас в случай, че искате да станете наш дилър... Аз трябва да съм наясно от къде идвате Вие и какво представлявате, какви са Ви намеренията, какъв Ви е бизнес плана за действие... просто искам да зная и да съм сигурен, че със сигурност искате да изкарвате пари. Във формата попълвате всички полета коректно като в Допълнителния текст към заявката пишете, че сте от Предприемач.ком за да съм наясно от къде идвате и какво искате.
3. Мога да Ви дам съвети как да си увеличавате продажбите... аз имам интерес Вие да продавате повече !
4. Вие виждате цените на едро и знаете реално колко ще спечелите от всяка една реализирана продажба.
5. Вкарвате продуктите във вашата платформа за да ги виждат и купуват хората...
6. Реализиране на продажба - Получавате поръчка от клиент "Х" който си е оставил задължително пълния адрес за доставка, две имена и телефон... Вие пък ни препращате поръчката, за да я обработим и изпратим (преди това Вие трябва да звъннете на клиента и да го попитате дали потвърждава поръчката). След потвърждение от страна на клиента... ние изпращаме поръчката и на следващия работен ден, той я получава... поръчките всеки ден стават до 15:30ч... след това минава за следващия работен ден !
7. Финализиране на продажбата наричаме тогава, когато усвоим наложения платеж... тоест, тогава Вие можете да сте сигурни, че сте реализирали успешно своята продажба.
8. В края на седмицата или началото на седмицата Вие получавате разликата между цената на едро и цената на дребно.
9. Вие нямате никакъв ангажимент... да купувате стоки (да затваряте пари) да ги изпращате с куриери... или каквото и да било... Вашата работа се формира в това - Вие да си изградите перфектен канал за продажби, а това единствено зависи от Вас самите !
Мисля, че бях достатъчно изчерпателен, ако има някой въпрос ... чувствайте се свободни да пишете... със сигурност ще ви отговоря - въпрос на свободно време.
ПС: Извинявам се, ако съм допуснал някъде правописна грешка... 02:39 е обаче се подразних от факта, че някой мисли вместо мен !