Предлагам писане и публикуване на статии

bgtifo

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
24   0   0
Предлагам писане на статии 300/350 думи (различни тематики) на стойност 2 лева. При желание от страна на клиента мога да напиша статия, да прикача картинки и линкове и да я публикувам в Wordpress сайт или блог, като това добавя 50 ст. към услугата. Не приемам поръчки под пет статии.Запазвам правото си да не приемам всякакви теми. При писането на статии са възможни леки грешки от пунктуационен характер.

Поемам дългосрочни поръчки и ангажименти за писане. Мога да работя с Wordpress като качвам видео, снимки, слагам тагове, заглавия и почти всички свързано с публикуването на статиите и техния външен вид.

Срокове за изпълнение, само след като се запозная със сложността на задачите. При желание да работя за вас мога да покажа някои публикувани мой статии или да ви изпратя някоя. При поръчка над 10 статии получавате 1 безплатно. Приемам плащания само по банков път. За повече информация ми изпратете Лично съобщение или се свържете с мен на пощата ми [email protected]

Всичко добро!
 
Последно редактирано:
От: Предлагам писане и публикуване на статии

До края на месец Юни предлагам писане на статии между 250-300 думи на цена от 1.80 лв. (поръчка минимум 5 статии). Както се казва в такива слуачаи Enjoy!
 
От: Предлагам писане и публикуване на статии

търсих човек за няколко статии, мислех да ти пусна лично да пробваме с 2-3 статии, но ще ти кажа кое ме спря - "Приемам плащания само по банков път.", ако можеш да измислиш или ПейПал или Ипей за плащания, ще имаш повече клиенти...ако някога решиш да въведеш и друг начин на плащане, драсни едно лично...
 
От: Предлагам писане и публикуване на статии

Ок извинявам се на всички, които имат желания да пиша за тях но предпочитат алтернативни начини на заплащане. Обещавам, че след определен период от време ще включа варианти като PayPal и Ипей но към днешна дата нещата са такива каквито съм упоменал изрично в темата. Благодаря за проявеното разбиране.

Пропуснал съм една важна подробност. В момента пиша статии само на Български език както и ревюта, коментари по блогове, постове във форуми и директории за статии (с ваш лист).
 
Последно редактирано:
От: Предлагам писане и публикуване на статии

ами искам да те наема за 1 месец примерно . пиши ми лично съобщение
 

Горе