Предлагам писане и публикуване на PR статии в информационен портал

nikosa1986

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте. Бих искал да ви предложа публикуване на PR статии от най-различна тематика в информационния портал на рекламната ни агенция - BGstart.net. Порталът е с PR2, има над 70 хил. уникални месечни посещения и е разделен на тематични поддомейни, в които по принцип публикуваме написани от наши копирайтъри или подадени от клиенти статии.

Предимства на използването на BGStart.net:

- Над 80 000 отбрани полезни връзки, сортирани и конкретно целенасочени
- Над 60 000 прогресивно растящи уникални месечни посещения
- Таргетиран ефективен трафик, водещ до бърза възвръщаемост на инвестицията
- Постоянно растящи позиции в Google по конкурентни ключови фрази с ПР публикации

Ето и списъкът с поддомейните на портала: avtobusi.bgstart.net, avtomobili.bgstart.net, avtochasti.bgstart.net, universiteti.bgstart.net, obrazovanie.bgstart.net, zdravoslovno.bgstart.net , koleda.bgstart.net, krediti.bgstart.net, novagodina.bgstart.net, imoti.bgstart.net, elektronika.bgstart.net, more.bgstart.net, planina.bgstart.net, mebeli.bgstart.net, obzavejdane.bgstart.net, rojdenden.bgstart.net, svatba.bgstart.net, fun.bgstart.net, velikden.bgstart.net, muzika.bgstart.net, love.bgstart.net


Някои от поддомейните са с отлична оптимизация за търсачките по най-конкурентните ключови думи. Търсим интересни и провокативни статии по теми, които са актуални в момента, което не е условие, но е препоръчително.

В момента предлагаме пакетна отстъпка на цена от 100 лв. без ДДС (ако някой иска фактура, предоставяме) за публикуване на 10 статии с до три вътрешни линка с избран от вас анкор текст. Препоръчително е степента на уникалност на статиите да е поне 90 % според софтуера Advego Plagiatus.

При интерес от ваша страна, свържете се с мен на ЛС или под темата, няма ограничения в броя на хората, които да се възполват от нея. Ако някой желае писане на статии от наша страна по избрана от вас тема, може да ми пишете отново, за да уточним детайлите. Смятам, че услугата би била полезна на доста хора. Поздрави.
 
Последно редактирано:
От: Предлагам писане и публикуване на PR статии в информационен портал

Ами ако искаме да вземем само по една?
 
От: Предлагам писане и публикуване на PR статии в информационен портал

Да, колко ще са 1-2-3 статии? Задължително ли е да са 10?
 
От: Предлагам писане и публикуване на PR статии в информационен портал

Здравейте. Минималният пакет, който може да поръчате е от 5 статии, на цена от 60 лв. без ДДС (крайна цена, ако не желаете фактура). 1-2 статии не са релевантни на работата, която трябва екипът ни да извърши за тях. Ние работим с изготвяне на договори за всяка услуга и ги изпращаме по куриерска фирма Спийди. Ако договорът бъде върнат например, разходите по куриера остават за наша сметка, затова не съм описал по този начин услугата. Отделно има ресурс за качването на статиите, оформянето им и публикуването, това също е заетост.

Смятам, че 5 статии не са голям брой, но все пак вие си преценявате. Ако все пак желаете да се възползвате, може да ми пишете тук или на телефон 0888 44 34 67, за да уточним детайлите. По принцип пакетът е за 10 статии, но аз ви го пускам така, тъй като искам да помогна на хора от форума по някакъв начин. Разбира се, че всеки си преценява, не мога да задължа никого, но наистина 5 статии е минималният пакет, който мога да ви предложа.

Поздрави :)
 
От: Предлагам писане и публикуване на PR статии в информационен портал

up на темата
 
От: Предлагам писане и публикуване на PR статии в информационен портал

Ъп, офертата важи все още, на хората, които се интересуват, на ЛС ще пратя и оферта за текстове, статии и линкове в други интересни проекти :)
 
От: Предлагам писане и публикуване на PR статии в информационен портал

Да повдигна темата, офертата важи все още :)
 

Горе