Предлагам почти съвместен бизнес

От: Предлагам почти съвместен бизнес

супер тогава, може ли да хостна афилейт сайт с твойте ухоис данни на бг език? напълно легално е според закона.
 
От: Предлагам почти съвместен бизнес

Така, работата в тая държава е супер говняна :) Говорих с адвокат и в общи линии излиза, че ако си нямаме доверие или почнем да се ебаваме, оправия няма да има никаква, тъй-като няма нищо законово уредено с точност по такива въпроси. Имах доброто желание за нещо различно, ама ще ядем май бабача (както се казва) :) На първо място няма как да ви продам домейна срещу гарантирано ползване на линк. На второ място пък, договорната гаранция за безвъзмезден "наем" не може да ви бъде никаква сигурност. И третото положение, при отдаване за афилет, е че мога да си гризна дръвцето без грижи. Тоест насрещният човек действително трябва да ми е най-малкото познат.
Все пак аланфорт пиши на лично какво точно искаш да правиш и за кой домейн става въпрос.
Ако не се разберем за "наем", който има интерес може да ми пусне на лично кой домейн го интересува и какви оферти за срочен линк другаде може да предложи, аз ще преценя дали ме устройва. За сайтовете е същата история.
 
От: Предлагам почти съвместен бизнес

Е не, то всъщност и анонимен хостинг ще ни трябва. Иначе защо толкова искаш да си раздадеш домейните? Аз за 2 дни преди време се хванах и си пуснах на повечето домейни прост wp страничка или хтмл индекс с малко кл.думи или линк и си ги оставям да изстинат. Пък после каквото стане..
 

Горе