Предлагам реклама в здравен портал

Fozzy

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
123   0   0
Здравейте,

предлагам реклама в Lechenie.bg.

Сайта е на 4 месеца, като да момента има публикувани над 1200 статии. Сега публикуваме с темпо от средно по 50-100 нови уникални и релевантни статии всяка седмица.

За последната седмица имаме над 9000 посещения. Тенденцията за последните 4 месеца е не по-малко от 10% ръст в посещенията на ден. За вчера например направихме над 3500, а гледайки движението днес, то най-вероятно ще минем 4500.

При нас имате възможността да се възползвате от ултра таргетиран трафик на ексклузивни цени до 1 февруари, тъй като все още не сме в процес на активно набиране на рекламодатели. Решихме да пуснем тази оферта първо тук, тъй като Банко и сие са пичове, а и смятам, че би била полезна за доста от Вас.

Общо-взето всички позиции по сайта, които виждате са свободни. Предлагаме и публикуване на PR материали, написани от нас, в духа на самия портал.

Всяка статия може да съдържа до 1 изходящ линк и/или банер. Имайте предвид, че в момента в сайта НЯМА НИТО ЕДИН изходящ линк, така че реално може да сте първите, които ще се сдобият с такъв.

Имаме какво да предложим ако имате клиенти (или познати) клиники и лекари.

Цени не са определени, тъй като както споменах не сме в процес на публично предлагане. Пишете на лично и ще се разберем. Както казах, цените ще са доста ниски до края на месеца, така че закупувайки за повече време може да се възползвате на максимум от сайта. Ще сложа само един праг от минимум 100лв за реклама, под който няма да приемам оферти.

За ориентир, планирали сме цени от 250лв/година за PR статия, като за хората тук до началото на февруари, цената ще е 100лв/година.

За контакти ми пишете на лично съобщение или на съдружника ми - bikonews.

Поздрави!
 
От: Предлагам реклама в здравен портал

А ако например поръчам PR статии(няколко), ще има ли някаква отстъпка?
Имам няколко клиенти в тази ниша и ще е добре ако мога да пусна по една PR статия за всеки от тях.
 
Здравей, да, за обеми предлагаме отстъпка. Драсни на лично ако искаш за какво става въпрос, за да мога да формирам цена.
 
От: Предлагам реклама в здравен портал

Че и трейда дето си го е давал сам от другия профил е изтрил. И е с положителна репутация????
Кой пише този път от този профил?
 
От: Предлагам реклама в здравен портал

Интересува ме.
Ще имам скоро продукти.
Ще ми драснеш ли за уточнения.
 
Кой дремал - дремал. Посещенията вече са над 30 000 дневно и цените са други. При интерес - ЛС.
 

Горе