Как да ти кажа, вече пробвах с 3 сайта, но за жалост за 14 дни, нямам и 10 посещения от трите взети заедно... Пълна минавка от моя страна, но имам уговорка с човека до края на месеца, така че, ще трябва да изтърпя въпросният бартер. Но ако Вие желаете да сложите Линк, на моя сайт, няма никакви проблеми. Пишете ми на ЛС и там ще се разберем. Просто Бартери не желая повече. Надявам се, да ме разберете правилно. Благодаря Ви!
Ъп на темата! Приемам и статии, но на музикална тема + снимка и линк. Качвам ги в раздел НОВИНИ и остават там завинаги.
Предлагам Банерна реклама и Линкове на ниски цени, видими във всички страници на сайта. Очаквам Ви! Успех на всички!
Ако прочетете по нагоре, ще видите, че има достатъчно Инфо за Трафик и посещения. Но, нищо повтарям ги пак:
Уникални дневни - около 300, Уникални месечни - над 8500, Импресии на месец - над 40 000.
Линкове - вдясно на сайта и са видими на всички страници. За колкото по дълъг период от време е договорен Линка, толкова по нагоре е поставен... Начело са линковете, които са за година, а най отдолу са тези, които са за месец. Мисля, че така е достатъчно коректно към Всички, които ползват сайта ми.
Цени давам само на ЛС или на имейла на сайта! Благодаря Ви!
Поздрави и Успех на Всички!
Имаш поща. Сайта се намира и В Подписа ми!
При задаването на въпросите си, моля пишете, от каква реклама се интересувате точно: Банерна, Линк или Статия ?!
Благодаря Ви! Успешен ден на Всички!