Предлагам уеб и графичен дизайн. :)

imaginary

Banned
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте,
казвам се Илиан Иванов, и се занимавам с уеб и графичен дизайн от 2 години.
Старая се да създавам неща, с които да се гордея, и се опитвам максимално да угаждам на прищявките на клиентите ми, защото, когато те се доволни - тогава и аз съм доволен от свършената работа.
Работя на много ниски цени, но качеството за сметка на това е високо. :wink:

За връзка с мен, skype: imaginary-design или чрез "лично съобщение" тук.
Това е от мен! Ако някой от Вас има нужда от банер, лого, дизайн и прочие, ще се радвам да ме потърси!
Поздрави,
Илиан Иванов. :)

Конкуренцията тук е голяма за този тип услуга, затова е добре да споменеш точно колко са ти ниски цените и по възможност да дадеш някакво портфолио.

От: Предлагам уеб и графичен дизайн. :)

Ще се постарая да отговоря на всичките Ви въпроси. :)
Цените, точно колко са не мога да кажа така, твърда цена бих казал, след като уточним колко ще бъдат страниците, детайлите по дизайна и тн.
Но цена за една страница ще бъде около 30-40 лева.
Лого - около 10-20лв.
Банери - статичен 5лв., анимиран (.gif) - 10лв.
Това са ориентировачни цени, само за банерите са твърди.
А, портфолио не мога да предоставя, тъй като се занимавам от скоро (както споменах - 2години) и през това време само съм се учил и съм си правил нещица.
Единствено мога да ви пусна някои други творби, които съм си правил за себе си. :)
Междодругото, първият ми клиент ще получи 50% отстъпка за дизайн, лого или каквото пожелае. :)

Така не става, пич!

хем от 2г. хем нищо готово.

Седни, направи един сайт и кажи - ей това съм го направил аз - и сложи цена за всяко нещо по него.

То и аз съм много печен, ама .. нищо не съм направил, защо ли?!?!

Здравей, Илиан, хубаво би било ако имаш възможност да пуснеш някакво демо - било то банери или страници, изработени за теб.
Кодираш ли или правиш само дизайни?

и се опитвам максимално да угаждам на прищявките на клиентите ми
Най-добре би било в началото да е изчистват тези неща, за да не се превръща работата по проекта в продължителна агония и за двете страни. Недоуточнените неща оставят горчив привкус и за клиента и за дизайнера. Нещо, което никой не иска.
Не казвам, че ти го правиш, просто приятелски съвет.
Успех!

Горе