Предлагам ........ цък и разбери :]

От: Предлагам ........ цък и разбери :]

Все държавата ви е виновна на вас, ако учихте щяхте да сте в по-нормално училище, ама ви мързи, не ви е виновна държавата и образованието, седнете да прочетете една година, ще научите много повече от някой тъп холивудски филм за поредните девствени идиоти, които искат преди бала си да праснат някоя... и да сигурно съм на твоята възраст, ако не е и по-малък, но надали това има значение ;)
 
От: Предлагам ........ цък и разбери :]

Предлагам партньорство с цел реклама на настоящи и утвърдени сайтове.Предлагам 100% ефективна реклама (изготвяне на банери,рекламиращи листовки, плакати, картички,реклама по други сайтове в мрежата,чат сайтове , реклама в сайтове за комуникиране, и още много! Услугата ще ви донесе много нови посещения на сайта от юзъри !Цената на услугата по договаряне!Търсете ме на skype: Jus7_Dream_Boy или на GSM: 0895707782 а за емайл на ЛС защото не ми дава да го побликувам, ако обичате само сериозни предложения!Моля в емайла да посочите адреса на сайта и какво точно желаете!Чакам предложения!
искам оферта за тез, подчертаните :eek: списък в кои сайтове ще ме рекламираш и колко пачка взимаш. може и на лични. ще ти преживея българския, ако спреш да се оправдаваш :)

рекламите по чатове и сайтове за запознанства предполагам включват яко спам съобщения до всички потребители, но ако не е така - моля, да ме обориш!

благодаря предварително за отделеното време и внимание! ;)
 
От: Предлагам ........ цък и разбери :]

Човек, не само правописа ти е под критика, ами и припинателни знаци и някой жалки опити да замажеш положението "пиша хем с грещки"... Само като видях какъв шрифт си подбрал за представянето си, не бих те наел и тоалетна хартия да ми избираш... надявам се да има някой заблуден и да ти направи поръчка за нещо... успех!
 
Последно редактирано:

Горе