Аз нямам и претенции да разбирамСори брат, ама ти си последния на планетата, който разбира от маркетинг, презентации, реклама и тн (нищо лошо все пак)
25-30 плюс нагоре е.нереално възрастовата ви граница да е 25-30
и кво са, не ни огря и дай да си го изкараме на някой, а ?И вие сте ми едни бизнесмени измислени.. не е за смях изобщо..жалка картинка, буквално плачевна
Не може! Ей го профитшер-а там е с 5% , не ангажирам никой с нищо насилствено, нали така ? Ходи се регни като физическо лице.Не може ли просто като афилиейт да се предложи това че да е доста по-лесно и неангажиращо за "дропшипърите"...
Шибват един линк, тракваш им продажбите, даваш комисионната.
специално заради мен ще регистрираш фирма ли ? оценявам го, брат Ноке, евала ! Сериозно ли ?Пък тъй трябва фирма да регвам, после щетоводител да наемам, ЦЯЛ МАГАЗИН да инсталирам, да зареждам продукти, да обновявам наличности, да ми звънят клеенти по телефона и да им се обесневам... балосимайката за едни фиксирани 20%.
Ти вярно ли 2 яйца не си изпържил през живота си ? И с цялата си не компетентност смееш по темата да коментираш ?Тия тенекета ги дават с точки, ако си си купил поне една руска салата или две претоплени хлебчета в кауфланд
Нз.. некаФ брад ли сте иначе, по-различен да е
Две различни материи на бизнес са. Моля да се прави разлика. "По-лесно и не ангажиращо" не създава стойност и добро преживяване за клиента, и не само. Заглавието на поста не е "Ама чудя е афилиейт ли да е, или дропшилинг" мисля, че е в правилния за идеята раздел !Не може ли просто като афилиейт да се предложи това че да е доста по-лесно и неангажиращо за "дропшипърите"...
Старомоден щях да съм ако обикалях социалистическите бг сайтове.Не предлага, щото толкова и се интересуваш.. ходи, излез малко от комфорта си и влез в най-старата бръмчалка "старт.бг" и ще видиш колко много няма афилиейт програми за потребителски стоки
Теб, проблемът ти е, че си старомодна нацупена капричоса, вервай ми
Ти вярно ли 2 яйца не си изпържил през живота си ? И с цялата си не компетентност смееш по темата да коментираш ?
Цвък тук, Цвък там, олицетворение на деградацията човешка. Кодър ми бил, ти не знаеш от коя страна се включва клавиатурата, тръгнал да ми коментира тука. Ходи си зимай лекарствата на време, че си смешка за аудиторията и Ноката ти се връзва на простотията. Препъвате се тука двамата да ми коментирате глупости от ента степен на не компетенцията. Мислех, че сте сериозни момчета, а то какво се оказа ? Вечер сме пияни на леш, трагедия ....
Не разполагам с линк към китайски сайт.Един линк поне към китайски сайт