aleksandar_grigorov
New Member
Здравейте,
Преди да напиша какво предлагам, ще споделя малко информация за себе си. Работя в IT сферата повече от 5 години професионално. Общият ми опит в нишата е около 14 години, като добавим и любителския.
Основното ми професионално занимание е сървърна администрация (тъй нареченото по модерно-му "DevOps"). То включва:
Предлагам изграждане на цялостна инфраструктура за онлайн магазин, което включва:
Преди много време разбрах, че един човек е за никъде и винаги съм имал афинитет към онлайн магазините, но никога достатъчно свободно време. Затова търся партньор – човек с идеи, опит и визия, с когото може да се работи лесно. Парите са фактор, но не основен приоритет пред развитието!
Основната насоченост е да се започне с дропшипинг. Така основната инвестиция ще бъде само за домейн и хостинг, а останалата част от средствата ще се насочат към маркетинг, който е движещата сила на всеки онлайн магазин.
На кратко, не по-малко важна половинка от изграждането на един онлайн магазин.
Всеки, който се е докосвал до тази материя, знае стойността на описаните от мен неща, зад които заставам и казвам, че са изпълними. Затова предварително моля с уважение: аз не желая да губя вашето време, моля и вие не губете моето време.
Отворен съм за предложения тук във форума на лични съобщения или на имейл: [email protected].
Нямам желание и време да отговарям на хейт, спам и безпочвено "чесане на клавиатурата" в коментарите. Градивно и креативно – ДА, спам и хейт – НЕ!
Благодаря за отделеното време и внимание!
Преди да напиша какво предлагам, ще споделя малко информация за себе си. Работя в IT сферата повече от 5 години професионално. Общият ми опит в нишата е около 14 години, като добавим и любителския.
Основното ми професионално занимание е сървърна администрация (тъй нареченото по модерно-му "DevOps"). То включва:
- Изграждане на инфраструктури: проектиране и създаване на сървърни системи.
- Мониторинг: постоянно наблюдение на системите за проблеми.
- "High availability": осигуряване на непрекъсната работа на услугите.
- Регулярни бекъпи: правене на архиви на данните, за да могат да се възстановят при нужда.
- Защита от хакерски атаки: предпазване на системите от злонамерени действия.
- Инсталация и поддръжка на CMS системи: настройка на платформи като онлайн магазини, блогове и представителни сайтове.
- Автоматизация: автоматизиране на повтарящи се и монотонни процеси.
Това, което предлагам:
Предлагам изграждане на цялостна инфраструктура за онлайн магазин, което включва:
- Домейн и защита: закупуване и насочване на домейн, както и защитата му чрез Cloudflare.
- Допълнителни защити: инсталиране на защити от brute force и DDoS атаки и настройка на rate limits, които да предпазват от злонамерени действия.
- Инсталация и поддръжка: инсталиране и поддръжка на най-новите LTS версии на платформата (работя с PrestaShop).
- Интеграции: интегриране на водещи спедиторски фирми за товарителници и тракинг, както и всички нужни методи за плащане.
- Мобилно приложение: настройка на iOS и Android приложение за лесно следене на магазина, поръчките и артикулите в реално време.
- Социални мрежи: инсталиране на всички необходими модули за споделяне и реклама в социалните мрежи. Ако е нужно, ще се изгради и нов модул.
- И много други, които няма да ми стигне дена да обясня на разибраем език.
Това, което търся:
Преди много време разбрах, че един човек е за никъде и винаги съм имал афинитет към онлайн магазините, но никога достатъчно свободно време. Затова търся партньор – човек с идеи, опит и визия, с когото може да се работи лесно. Парите са фактор, но не основен приоритет пред развитието!
Основната насоченост е да се започне с дропшипинг. Така основната инвестиция ще бъде само за домейн и хостинг, а останалата част от средствата ще се насочат към маркетинг, който е движещата сила на всеки онлайн магазин.
На кратко, не по-малко важна половинка от изграждането на един онлайн магазин.
Всеки, който се е докосвал до тази материя, знае стойността на описаните от мен неща, зад които заставам и казвам, че са изпълними. Затова предварително моля с уважение: аз не желая да губя вашето време, моля и вие не губете моето време.
Отворен съм за предложения тук във форума на лични съобщения или на имейл: [email protected].
Нямам желание и време да отговарям на хейт, спам и безпочвено "чесане на клавиатурата" в коментарите. Градивно и креативно – ДА, спам и хейт – НЕ!
Благодаря за отделеното време и внимание!