Предложение за партньорство с насоченост онлайн магазин.

Здравейте,

Преди да напиша какво предлагам, ще споделя малко информация за себе си. Работя в IT сферата повече от 5 години професионално. Общият ми опит в нишата е около 14 години, като добавим и любителския.

Основното ми професионално занимание е сървърна администрация (тъй нареченото по модерно-му "DevOps"). То включва:

• Изграждане на инфраструктури: проектиране и създаване на сървърни системи.
  • Мониторинг: постоянно наблюдение на системите за проблеми.
  • "High availability": осигуряване на непрекъсната работа на услугите.
  • Регулярни бекъпи: правене на архиви на данните, за да могат да се възстановят при нужда.
  • Защита от хакерски атаки: предпазване на системите от злонамерени действия.
  • Инсталация и поддръжка на CMS системи: настройка на платформи като онлайн магазини, блогове и представителни сайтове.
  • Автоматизация: автоматизиране на повтарящи се и монотонни процеси.

Това, което предлагам:

Предлагам изграждане на цялостна инфраструктура за онлайн магазин, което включва:

• Домейн и защита: закупуване и насочване на домейн, както и защитата му чрез Cloudflare.
  • Допълнителни защити: инсталиране на защити от brute force и DDoS атаки и настройка на rate limits, които да предпазват от злонамерени действия.
  • Инсталация и поддръжка: инсталиране и поддръжка на най-новите LTS версии на платформата (работя с PrestaShop).
  • Интеграции: интегриране на водещи спедиторски фирми за товарителници и тракинг, както и всички нужни методи за плащане.
  • Мобилно приложение: настройка на iOS и Android приложение за лесно следене на магазина, поръчките и артикулите в реално време.
  • Социални мрежи: инсталиране на всички необходими модули за споделяне и реклама в социалните мрежи. Ако е нужно, ще се изгради и нов модул.
  • И много други, които няма да ми стигне дена да обясня на разибраем език.

Това, което търся:

Преди много време разбрах, че един човек е за никъде и винаги съм имал афинитет към онлайн магазините, но никога достатъчно свободно време. Затова търся партньор – човек с идеи, опит и визия, с когото може да се работи лесно. Парите са фактор, но не основен приоритет пред развитието!

Основната насоченост е да се започне с дропшипинг. Така основната инвестиция ще бъде само за домейн и хостинг, а останалата част от средствата ще се насочат към маркетинг, който е движещата сила на всеки онлайн магазин.

На кратко, не по-малко важна половинка от изграждането на един онлайн магазин.

Всеки, който се е докосвал до тази материя, знае стойността на описаните от мен неща, зад които заставам и казвам, че са изпълними. Затова предварително моля с уважение: аз не желая да губя вашето време, моля и вие не губете моето време.

Отворен съм за предложения тук във форума на лични съобщения или на имейл: [email protected].

Нямам желание и време да отговарям на хейт, спам и безпочвено "чесане на клавиатурата" в коментарите. Градивно и креативно – ДА, спам и хейт – НЕ!

Благодаря за отделеното време и внимание!

Сори, ама нищо реално не предлагаш.
Не виждам причина да рискувам да започна общ проект с непознат човек вместо да си отделя няколко часа или ден / малко пари да си работя сам,

всичко което си описал в темата го умее почти всеки член на този форум!
Само като видях да споменаваш Престашоп и ми стана ясно колко си зле с програмирането.....
Играй си игричките там и не се занимавай с онлайн магазини защото хал хабер си нямаш от програмиране на такива системи....

всичко което си описал в темата го умее почти всеки член на този форум!
Само като видях да споменаваш Престашоп и ми стана ясно колко си зле с програмирането.....
Играй си игричките там и не се занимавай с онлайн магазини защото хал хабер си нямаш от програмиране на такива системи....

Юзърът е ДевОпс, не програмист.

Нормално е на регулярния тукашен предприемач да му изглежда че няма много стойност в офертата, понеже е свикнал просто да си вземе един шернат хостинг и да си пусне Уукомерс през Софтакюлъса. Или да "инвестира" 50 лв в Шопифай.

Изброените умения са ценни най-вече за големи и/или сложни къстъм проекти. Примерно някой амбициозен технологичен предприемач с гранде планове може да се заинтересува.

Юзърът е ДевОпс, не програмист.

Нормално е на регулярния тукашен предприемач да му изглежда че няма много стойност в офертата, понеже е свикнал просто да си вземе един шернат хостинг и да си пусне Уукомерс през Софтакюлъса. Или да "инвестира" 50 лв в Шопифай.

Изброените умения са ценни най-вече за големи и/или сложни къстъм проекти. Примерно някой амбициозен технологичен предприемач с гранде планове може да се заинтересува.
самото споменаване на Престашоп говори колко са зле нещата.... най-дърводелския софт за онлайн магазин

Горе