Предложение за раздел "Кофа"

delta_force

Active Member
Така... напоследък стана много "популярен" разделът "Кофа" - в смисъл, че целия спам от форума логично следва да се праща там. :)Ама тва значи ли, че в "изключително поучителни" теми като тази за цецо кукуто, bux-овете и т.н. трябва да се спами нон-стоп, да ми свети, че "има непрочетени" и т.н. Абе що не земете да забраните на members да пишат там, барем да понамалее малко спама във форума? :)
 
От: Предложение за раздел "Кофа"

Бате, така си е. Раздела "Кофа" тсана едно от най-жълтите картинки във форум. Мисля си че повечето от вас знаят защо. А именно защото форума се пълни бързо с нови и нови потребители, което само може да ни радва. Но и голяма чат от тези потребители са меко казани не много компетентни как да използват мрежата за да спечелят и не само да печелят от нея, но и да се подвизават културно в нея.:)

Примерно лудите са както гледаме често срещани, еди кой си си говори за някой си, друг ни обеждава, че кликане му е майката, трети се опитва да ни пробута програми, за които не е много сигурен дали плащат. Но една е сигурно - забавляват след тежък ден. :)

Бате възприемай форума като малък дворец, има хора които са тук с истинска цел и това се вижда по продажбите и добре направени сайтове, както и добро впечтление със знания (лордове) и други, които ги забавляват с простотията си (шутове). Ако ще те успокоя - да знаеш, че ще става и по-зле. Колкото повече се пълни, толкова повече ще се разширяват и двете крайности. :)

Аз лично и винаги ще съм на линия да помагам на тези, които идват с цел да правят пари и нещо креативно. На другите (2-рите) ще кажа да си налягат парцалките, че тези МЛ-и и Бентлита не ги карат хора като тях. И тези - готините - използват форума за обогатяване на знаниета си, както и да срещнат нови хора в неговата област. Не съм виждал някой да е дошъл тук и да е попитал къде доматите са по-евтини - на женкия пазатр или в локалният супер. :)

Упсехи на всички в бизнеса;)
 
Последно редактирано:
От: Предложение за раздел "Кофа"

Съгласен съм за крайностите- само да погледне човек форума на датата и.....
Ама май това си е неизбежно за всеки форум.. няма форум, който да се е разминал със спам, ама просто ми беше идеята за един вид "превенция". Това за доматите ми хареса - и аз използвам форума за да добивам знания. Откровенно си признавам, че не бях и чувал преди за адсенс (въпреки че съм виждал реклами на г на много места), а за афилиейт да не говорим... :) Дано да има по-малко хора с детински характер, дето като цъкат на бъкс-а за по 0,00000000000001 стотинка и се мислят за много големи. И използвам случая да благодаря, че този форум съществува-помоща, която получих е неоценима :)
 
От: Предложение за раздел "Кофа"

Бате, ти си по запознат, но си мисля (по последни слухове) че в датата е станала голяма мания това с Букстото, как ти и кефшиестата.:)

Мерси за готините думи, всеки един от нас го прави такъв.:) Евалта за което. ;)
 

Горе