veselin.us
New Member
Няма ли да бъде по-добре ако писмото, което потребителите, които са се регистрирали получават да бъде на български език или пък изцяло на английски? Все пак това е първото впечатление, което хората добиват
Ми тва е фабричното дето си върви с vbulletin системата и не е променяно след инсталирането на форума, седи си така. Не виждам нищо лошо, даже това един вид ме зареди с впечатлението, че ако ша се занимавам с онлайн бизнес, английския му е цаката... и се оказах прав
Абе кво ти пука, майната му на омесването, дошли сме тука за да правим сухо, не да оценяваме естетиката 8)Нямам нищо напротив английския, просто ми беше малко странно как така получавам нещо с българско заглавие, английски текст и подпис на български
Еми ще се оправи това скоро. Мерси за предложението, но мисля че първото впечатление е още когато посетител попадне тук, разгледа и след това решава дали да се регне. Голяма бройка са дошли от това че е бил ценен ресурс в дадена област, за която са търсили инфо. Примерно за следващ ПТ ъпгрейд и т.н. Но определено ще се пипне това нещо с мейла в който приветстваме новорегестрираните потребители.
Браво пич ! С това темпо може да натрупаш 100 мнения за едно денонощие....Рекорд ще е ....
Няма да е лошо да има наистина такова правило:wink:
veselin.us -няма проблеми пиши си не се притеснявай ... според мен обаче няма да сварваме да изчитаме това което си написал колкото и да е полезно
adi не знам защо, но си ми вдигнала мерника.