Предложете домейн бранд име за SaaS платформа /50лв /

ReminD

Well-Known Member
.bg . Application-а решава проблема с изпращането на потребители от WEB към телефон. Добавяте си widget-a в сайта. Самият widget е input box, който се създава от панела, и какво съобщение да гласи и след като потребителите въведат телефонен номер - получават по съответните канали - смс или друг messaging платформа линк към приложението. Което разбира се може да бъде тракнато и да се следи дали се инсталира и т.н. Освен това разпознава и автоматично препраща спрямо устройството, но това както си го зададат. Разни локации /градове за тракинг, и май е това цялото нещо.


Това е идеята - попринцип имам домейн три букви, който мисля да ползвам, но някой ако предложи някакво име, което да подхожда - ще пратя 50лв за акъла ако реша да не ползвам моят.

пс: имам и shortlink глезотия към това, ( като bit.ly ) - заради трибуквието, ако нещо може да се заиграете като име във връзка с това.
 
Последно редактирано:
С какво е по-различно и по-добро от onelink?
Ако си направиш безплатен акаунт в appsflyer получаваш и безплатен onelink и подробна статистика какво става.
 
Може ли некъв скрийн.. или демо, ако трябва на ЛС.
 
С какво е по-различно и по-добро от onelink?
Ако си направиш безплатен акаунт в appsflyer получаваш и безплатен onelink и подробна статистика какво става.


Кое му е доброто толкова? Много здраво са орязали тея планове. И моят няма нищо общо - аз имам widget, който се слага в сайта и се въвежда тел. номер, който детектва устройството и праща линка на СМС или вайбър. Бизнес модела е съвсем друг. appsflyer е за големите риби, за големите маркетолози екипи - аз друго гоня.
 
Последно редактирано:
Бранда трябва да е за Widget, който като въведеш тел. номер ще получиш линк за сваляне на web приложение от съответния маркет?

бранд.bg -> лендинг пейдж с инфо за widgeta и съответнтие планове
бранд.bg/fwh3 -> линк, който се генерира за сваляне на приложението и който ще бъде изпращан като съобщение и тракван, предполагам в некъв юсер профил в бранд.бг

Правилно ли разбирам?
 
b1577eba88f4f3583e55b64bd19a61b3.png

Нещо такова е уидгета, за да стане ясно.
 
Скъсвате се да ми давате идеи за домейни.
И аз на вас. Написах ти име за домейн с .бг обаче го изтрих след три секунди. Дали някой го е видял и дали се е запазило в базата?
Петдесет лева и твоят трибуквен домейн го забравяш.
 
Последно редактирано:
webmobile
Ако ти хареса, наградата я дай на деф, че гледам нещо е ощетен тия дни:)
Дори да не е искрено е супер да се покаже морална подкрепа. Защото дефа има нужда от такава и не знаете какво му се стовари на главата тази година. И винаги се е опитвал да помага, а дали е помогнал е друг въпрос.
 

Горе