Предложете ми програма

CCCP

New Member
Здравейте, първо искам да ви похваля за хубавия форум, от доста време чета, но сега за първи път пиша.

Аз съм ученик, сега лятото работя, изкарах някой лев и мога да инвестирам малко пари, но не зная с кое да захвана сега като за начало, за това ви моля да ми предложите вие. Идеята е като започна пак училище и не работя да си се подпомагам частично, защото тези пари който взимам от родителите си не ми стигат и така . . .

Ще съм ви благодарен ако ме насочите : )
 
От: Предложете ми програма

Здрасти и добре дошъл! Желая ти приятно изкарване във форума и успешен бизнес! Прочети тези две теми:
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=4689
и
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=4482&highlight=%E2%EE%E9%ED%E0
Би трябвало да ти помогнат. Поздрави. :)
//офф - Блинки, за пореден път изоставаш....
 
От: Предложете ми програма

@delta_force, мерси за подкрепата, бате. Добре че има толкова бърси хора, като теб. Аз наистина изоставам - май е от годините:)

@CCCP, здрасти и добре си ни дошъл. Имаш много логично мислене, а си само ученик - евалата ти правя.;) Еми зависи колко си готов да инвестираш, какъв риск си готов да поемеш, както и в коя област иксаш да насочиш паричните ти постъпления.

Но мога да ти кажа че на това ниво инвестиране в интентет бизнесче ще и добре, не само защото инвестицията ти ще е малка, но и риска ще е премерен с добра възвръщаемост. Говориме за нивото на което оперираш в момента.

Успехи и дано да сме ти помогнали някак си.;)
 
От: Предложете ми програма

Благодаря и на двама Ви
Насочил съм се към афилейт програмите
По-точно -
sfimg.com
Като за начало доста работи са ми неясни - (след като никога не съм се занимавал)

Ще ви помоля, ако можете с две изречения да ми начертаете схемата,
за да видя дали е горе долу това което аз си мисля:

Избирам си продукт
Купувам домейн+хостинг
Правя сайт
Съдържанието на сайт-а (предполагам плащам на някой и ми го пише)
SEO

До колкото съм разбрал - за да има продажби, трябва добро описание на продукта в самият сайт (за да грабне клиента) и добро СЕО - за да докарва потенциални клиенти

Ако можете - напишете по един два реда и ми кажете ако някъде грешно мисля, също така предложения всякъкви приемам на този етап
 
От: Предложете ми програма

Aз бих ти препоръчал като за начало да използваш блоггер като платформа докато схванеш основните неща, а след това да си вземаш хостинг. За статиите като идеи може да ползваш статиите от някоя артикъл директория и да ги преразказваш. И браво че си само ученик, а си се насочил да си докарваш сам доходи. Евала.
 
От: Предложете ми програма

@автора - тук много хора са ученици, в това число и аз. uk много правилно ти препоръча да ползваш блогър като платформа, защото лесно се свиква, доста високо класиране в резултатите от търсене има и е доста гъвкав. Добре си се насочил, аз когато открих форума си скъсах задника да чета инфото, направих 1 проект именно в блогър(който се провали, ама за всичко си има първи път), но като попитах за мнение другите потребители, те ме насочиха, отговаряха на всичките ми въпроси и така ми помагаха. И това, че моя проект се провали не го казвам, за да те откажа. Напротив - казвам го, за да си подготвен в случай, че (по някаква причина) се налага да изоставиш някакъв свой проект и да не се обвиняваш, че си си загубил времето, защото това време не е загубено! Ти си научил някой-друг трик, което ще приложиш в бъдещите си проекти, но най-важното - взел си си поука за допуснатите грешки. Всеки е започнал от някъде и е правил грешки, то дори и баш разбирачите допускат грешки, защото няма безгрешни хора, както няма и 100% хипер мега дъ бест сайтове. Така че - смело давай и напред! Полека-лека ще започнеш да изкачваш стълбичката и гледката от високо ще ти хареса. Тук винаги има на кого да разчиташ ако имаш нужда от помощ, така че ако нещо - свиркай :)
Поздрави :)
 
От: Предложете ми програма

Taка, първо благодаря на всички дотук


Ето ми го и първият проблем - системите за разплащане - мислех си, че ще ползвам ПейПал но от два дена не успявам да се логна (иначе имам акаунт от преди). Сигорно е нещо от интернет доставчикът ми- страницата се отваря, но не мога да се логна. Пробвах регистрация в е-паспорт, но доколкото видях България е в черният списък ** , и сега в момента незнам какво да правя, знам че от генбъкс издават безплатен е-паспорт, но пак неразбрах как стоят нещата с България.
 
От: Предложете ми програма

Веднага ги препорачвам една много добра и супер програма за пари.

Ето ти сайта:
http://www.tinymassive.com/publishers/?rid=831e97514be24f869d654dbb9eff622d

Регваш се за 2 минути слагаш код в саита ти и за вски клик печелиш по 10-25 цента долара. Минимума за плащане е 10 долара. Плаща се до 15 дни след изтичане на месеца.Пробвай.Успех
 
От: Предложете ми програма

@vitko5
Аа тарикат се бараш нещо ала-бала а ?
 
От: Предложете ми програма

Искаш да ти предложат програма и аз ти предлагам :) ;)
 

Горе