beautyFear
Well-Known Member
Истината казваш. За Taboo ме беше яд, че така и не направиха продължение на първия сезон.Да, много добър. Участва ли Том Харди всичко е топ![]()
Истината казваш. За Taboo ме беше яд, че така и не направиха продължение на първия сезон.Да, много добър. Участва ли Том Харди всичко е топ![]()
Да, май тогава го спряха заради Venom.Истината казваш. За Taboo ме беше яд, че така и не направиха продължение на първия сезон.
Да. Добре, че е той да направят поредица, че сюжетът след първия не беше нищо уау.Да, май тогава го спряха заради Venom.
Филмът хубав ли е или руски.Някой гледал е "Ако има утре"? Руски е от 2013, но за сега изглежда интересен![]()
Не мога да намеря нищо за този сериал из нета за да разбера гледла ли съм го или неНякой гледал е "Ако има утре"? Руски е от 2013, но за сега изглежда интересен![]()
Не мога да намеря нищо за този сериал из нета за да разбера гледла ли съм го или неКъде го гледаш? Иначе гледай Минута тишина, Как да опитомиш лисица, Корени, Жената на олигарха.
Аз ги гледам в Коди през две български добавки за филми.
ok.ru
За сега се движат по оригиналната история и за това се получва добре. Едва се сдържам да не спойлна битката в следващия епизодРицаря на 7те и аз го почнах, за момента няма педали, което е ок. Ама сцената със срането можеше да я няма.