Предложете някой добър сериал

Да, много добър. Участва ли Том Харди всичко е топ :D
Истината казваш. За Taboo ме беше яд, че така и не направиха продължение на първия сезон.

Истината казваш. За Taboo ме беше яд, че така и не направиха продължение на първия сезон.
Да, май тогава го спряха заради Venom.

Да, май тогава го спряха заради Venom.
Да. Добре, че е той да направят поредица, че сюжетът след първия не беше нищо уау.

Някой гледал е "Ако има утре"? Руски е от 2013, но за сега изглежда интересен :)
Филмът хубав ли е или руски. :)
Шегувам се.

Аз пък....опитвам се да ми харесва Мамник.

И определено Рицарът на седемте кралства по HBO. Следя ги, защото нямам друго за момента.

Жената е яко с азиатското кино. Китай, Корея, Япония. ;)

Някой гледал е "Ако има утре"? Руски е от 2013, но за сега изглежда интересен :)
Не мога да намеря нищо за този сериал из нета за да разбера гледла ли съм го или не :) Къде го гледаш? Иначе гледай Минута тишина, Как да опитомиш лисица, Корени, Жената на олигарха.

Аз ги гледам в Коди през две български добавки за филми.

Рицаря на 7те и аз го почнах, за момента няма педали, което е ок. Ама сцената със срането можеше да я няма.

Не мога да намеря нищо за този сериал из нета за да разбера гледла ли съм го или не :) Къде го гледаш? Иначе гледай Минута тишина, Как да опитомиш лисица, Корени, Жената на олигарха.

Аз ги гледам в Коди през две български добавки за филми.

Може би това:

Рицаря на 7те и аз го почнах, за момента няма педали, което е ок. Ама сцената със срането можеше да я няма.
За сега се движат по оригиналната история и за това се получва добре. Едва се сдържам да не спойлна битката в следващия епизод 🤣

Горе