Предприемачеко разпускане!

Плюваш в пазва, щот си грешен? Това се прави когато се уплашиш, Бластер. Нещо като кундене. :) Или ти плюваш в чужда пазва? Така може, ама верно си грешен, да знаеш. Искай прошка :)

Обичам пазви шото съм грешен а мейби има нешо децко в мени,,,я незнаю
Да настроим градуса преди празниците,,, насдръви дамен унд херен

Еееее, за много години, Бластер. Пожелавам ти много здраве, любов и творчески успехи на къра на живота... и по-малко (по възможност никакви) банани тази година, че липсата ти се усеща болезнено. :)
Aйде сурва, сурва до година до админа. ;)
188425.gif

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
изгледайте целия клип

Днес го гледах. Голям смях ми дръпнах. Толкова са сладки, че забравяш, че са смотани. :)

Според мен жените нямат никаква ориентация. Едно, че не гледат огледалата на колата, ами като погледнат и въртят волана в обратна посока и пускат чистачките 😂

Не е много за ха ха, че автора почина преди години
И така е и не е така. Но пък защо да не пазим темата жива. Ще цитирам неговите думи:

Може, и изпускане, но все-пак да си е в рамките на нормалното. :)

И така е и не е така. Но пък защо да не пазим темата жива. Ще цитирам неговите думи:

Може, и изпускане, но все-пак да си е в рамките на нормалното. :)
Христо си беше голям пич. Жалко, че си отиде безвреме, но то си беше малко и от неговата глава.

Да почива в мир!

Христо си беше голям пич. Жалко, че си отиде безвреме, но то си беше малко и от неговата глава.

Да почива в мир!
Нямам идея какво се е случило. Но сме работили няколко пъти заедно, помагал ми е с онлайн магазините едно време. Спор няма стабилен човек беше.

Горе