Предприемаческо събитие: Нови Бизнес Идеи

Заинтересовани ли сте от събитието ?

  • Да, ще отида

  • Да, но няма да отида

  • Не


Резултатите ще са видими само след гласуване.

Rock

Well-Known Member
dMedVO4.png


Нови Бизнес Идеи е специализирано изложение за реализиране на иновативни идеи, start-ups, управление и развитие на вече установени бизнес модели и франчайзинг в България. За пет годишната си история изложението е трамплин на много успешни проекти и личности, търсещи своето бизнес развитие и партньори. Основна ни цел е Нови Бизнес Идеи да бъде практичното събитие, създаващо стойност за компаниите изложители и спомагащо на посетителите да изберат правилните партньори и решения в бизнеса.

По време на конференцията ще имате възможност да чуете основателят на Roobar, изпълнителният директор на Net Info, Саша Безуханова и други. През целите два дни на изложението ще може да се срещнете с франчайзи като Subway, книжарници Orange, Еврофутбол и Aladin Foods.

Както и супер възможност да участвате в workshop-и на тема: $10 000 Х месец безвъзмездно за маркетинг на проекта ви в AdWords; Transform your slides from boring to effective: Live Demo!; Brain Workshop и още.

Времетраене: 4-ти и 5-ти ноември 2016, 10:00-18:00 (Paradise Center, София)

Повече за бизнес ивента в официалната фейсбук страница
Официална страница на събитието
Двудневен билет за ивента 10 лв

Специално за predpriemach , организаторите отпускат 5 безплатни билета. (свободни 5/5)
Първите заинтересовани да пишат ЛС, за взимане на билетите.
 
Последно редактирано:
Супер, и мерси много за тази възможност. Струва ми се доста интересно и полезно това, което ще представлява събитието. Препоръчвам на хората със свободно време тогава и желание да се развиват в сферата, да го посетят. ;) Успехи на организаторите.
 

Горе