Предприемач форум в новините

От: Предприемач форум в новините

Аз, бате, за линка се бъзикам. :)

Иначе си прав, има я там новината: edit

Щедър си, те не сакат да турнат линк или да упоменат източника ама ти им даваш. :)
 
От: Предприемач форум в новините

Аз малко не съм съгласен ника ми да обикаля тук там като скрииншот, ама кой ме пита...

Ако говорим за добра журналистика, би следвало всеки журналист там да си има определен набор от сайтове, които да следи, в случай, че има новост, която може да се превърне в атракция. То никой не го търси, ама ако го намери няма да го подмине. :D
 
От: Предприемач форум в новините

В близ са едни от най-големите некадърници, водят глупостите начело с chudesa / kliuki.net и другите сайтове близки до chudesa.net

Тук съм съгласна, никога не са ми харесвали. Бързо са прихванали темата и те да бяха сложили един линк към източника.
 
От: Предприемач форум в новините

И аз блиц не го харесвам, доста ми е жълт, но все пак има нужда и от такива издания. Даже хората ги предпочитат. Поне е печатния им вариант. Като гледам как купуват Шок и Уикенд, направо се чудя дали успяват да им смогнат от печатницата. :)

Щеше да е хубаво да вземем линк от там, защото хората да видят, че ние тук не линчуваме шофьори. Просто си правим онлайн бизнес и от време на време се възмущаваме на хорските изцепки. :)
 
От: Предприемач форум в новините

Тия от Блиц са абсолютни неграмотници и кретени. Ако очаквате от тях да пуснат линк към ресурса, нещо сте се объркали. Новините им са на толкова ниско ниво, че даже не знаят, че е редно да се прави и описание под снимката, за да се знае от къде е, какво е и защо е в статията. Линк? Хахаха, объркали сте влака. :)
 

Горе