Представям ви моето скромно портфолио

От: От: Представям ви моето скромно портфолио

Хора, за какво постоянно се заяждате! :evil:
Така е в България - всичко се оплюва, ако не е собствено.:mrgreen:
Хора, бъдете малко по-толерантни и позитивни.
 
От: Представям ви моето скромно портфолио

Аз просто зададох конкретен въпрос и не получих отговор. За другите не знам.
 
От: Представям ви моето скромно портфолио

ти го приемаш така, аз съм задал въпрос понеже не става много ясно какво то4но включват тези 99 лева, 4е са и три пъти по евтини от другите фирми
 
От: Представям ви моето скромно портфолио

Пакета включва:

Този пакет ви дава възможност да се сдобиете със сайт на изключителната цена от 99лв. Сайтът Ви ще може да бъде намерен при търсене в Google, Yahoo!, Dir.bg, Gbg.bg. Сайтът е абсолютно функционален и естетически добре изграден .
Услугата включва:

  • Абсолютно функционален уебсайт, чийто дизайн ще можете да изберете от предварително създадени от нас шаблони, който ще бъдат модифицирани съобразно вашият обект. Сайтът Ви ще бъде с безплатен домейн от типа www.hotelite.biz/vashiqt-obekt/или инсталиране на сайта със съществуващо ваше име. Ако желаете допълнителна регистрация на домейн от тип-а .info или .com цената е 20 лв.

  • Индивидуализиране на сайта, чрез добавяне на раздели към сайта описващи основните акценти на обекта, които собственика желае. Снимките и текста който виждате в примерните сайтове ще бъдат подменени със снимки и информация за вашият обект.

  • Един месец безплатен хостинг. Цената на хостинг след изтичане на този период е 5лв. на месец, и като наш клиент това включва пълна поддръжка на уебсайта и гаранция за неговата безпроблемна работа. Ако се абонирате за хостинг при нас за 1 година цената е 50лв. (спестявате 10лв.)

  • Ако желаете може да използвате и Ваш хостинг и ние ще ви прехвърлим сайта напълно безплатно. Необходими изисквания към сървъра - PHP 4.3 or greater , MySQL 4.0 or greater , The mod_rewrite Apache module

  • Секция „Галерия” с възможност за добавяне до 9 снимки от вашият обект.

  • Добавяне на „Брояч на посещенията”

  • Статистика на посещенията

  • Достъпност през търсачките Google и Yahoo, както и от уеб директориите Dir.bg , Gbg.bg.

  • Пълна оптимизация на страницата Ви за търсещите машини съобразена с всички съвременни стандарти , регистрация в голям брой портали и директории, гарантиращи Ви резервации.

  • Система за коментари на посетителите.

  • Добавени Google реклами във вашия сайт.

  • Модул „Произволна снимка” показващ две произволни снимки от галерията на първата страница на вашият сайт.
Цена: 99 лв.

Начини на плащане:


  • по банков път (задължителен за издаване на фактура) – ще Ви бъде изпратена проформа фактура, с която да можете да платите през всяка банка
  • с дебитна/кредитна карта (подробни инструкции тук)
  • през системата на ePay.bg (изисква да имате регистрация в ePay.bg) – ако заявите, че желаета да платите през ePay.bg ще Ви бъде изпратен линк към техният сайт, през който да можете да извършите плащането
 
Последно редактирано:
От: Представям ви моето скромно портфолио

Здравейте,
от името на iDesign нека и аз напиша няколко реда по темата. Проекта който сме създали Hotelite.biz дава възможност на собствениците на хотели, вили и др. туристически обекти да се сдобият със сайт на цена от 99 лв. Както можете да видите ако разгледате сайта ни, към момента предлагаме 15 създадени от нас дизайна с вече пригодени модули. Единственото което е необходимо е да се представят текстове и снимки за съответният обект и получавате напълно завършен и функционален сайт.
Сайтовете са базирани на WordPress. Всичко по този проект е подробно описано в сайта ни. С течение на времето ще се изработват нови дизайни, за да може избора да е по - богат.

Ще сме благодарни ако изкажете вашите впечатленията и препоръки по темата.

Поздрави,

Искрен Димов
iDesign.bg
 

Горе