1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Премахване на горната лента на Блоггър

Дискусията в 'Blogger / Blogspot' стартирана от iNDESiGN, Ноем 4, 2007.

  1. iNDESiGN

    iNDESiGN Member

    Рег.:
    Авг 29, 2007
    Съобщения:
    344
    Харесвания:
    8
    Точки:
    18
    Искам да стане както този сайт...
    Ако знаете, кажете как да го направя така... :)
     
  2. Митака

    Митака New Member

    Рег.:
    Май 15, 2007
    Съобщения:
    655
    Харесвания:
    10
    Точки:
    0
    Професия:
    Маркетинг консултант
    Място:
    София
  3. iNDESiGN

    iNDESiGN Member

    Рег.:
    Авг 29, 2007
    Съобщения:
    344
    Харесвания:
    8
    Точки:
    18
    Мерси, Митак! :)
     
  4. Blinky

    Blinky Owner

    Рег.:
    Апр 12, 2006
    Съобщения:
    22,486
    Харесвания:
    1,420
    Точки:
    113
    Пол:
    Мъж
    Професия:
    Dev
    Място:
    Sofia
    Митак, мерси много ценен линк си на предоставил. Евалата, бате. И аз мисля да се отърва от някой от блоговете си. :)
     
  5. iNDESiGN

    iNDESiGN Member

    Рег.:
    Авг 29, 2007
    Съобщения:
    344
    Харесвания:
    8
    Точки:
    18
    е разбрах как става, а пък и ти нещо си се убъркал, щото тва си е същата тема :) , както и да е.... :D
     
  6. ca$h

    ca$h Member

    Рег.:
    Апр 15, 2007
    Съобщения:
    112
    Харесвания:
    19
    Точки:
    18
    исхак да му я постна в една друга тема на някои :oops: моля модераторите да го оправят
     
  7. Tsanko

    Tsanko Member

    Рег.:
    Май 3, 2007
    Съобщения:
    765
    Харесвания:
    2
    Точки:
    18
    Професия:
    Owner
    Място:
    Sofia, Bulgaria, Bulgaria
    А аз пък пробвах да си сложа template ама на 3-4 ми даде грешки и се отказах. Нали се прави от Шаблони, Редактиране на HTML кода и после качваш .xml файла, който си свалил?
     
  8. iNDESiGN

    iNDESiGN Member

    Рег.:
    Авг 29, 2007
    Съобщения:
    344
    Харесвания:
    8
    Точки:
    18
    ахъм
     
  9. EzRoLiT

    EzRoLiT New Member

    Рег.:
    Септ 20, 2007
    Съобщения:
    80
    Харесвания:
    1
    Точки:
    0
    Някои template-и трябва да се преправят като се сложат.Повечето пъти има описание в тях..потърси може и да намериш.Другият начин беше да дадеш на Revert to Classic Template и тогава да сложиш новия.А някои от тях просто не стават.
     
  10. CrAzY-MaST

    CrAzY-MaST Active Member

    Рег.:
    Март 26, 2007
    Съобщения:
    1,429
    Харесвания:
    15
    Точки:
    38
    в крайна сметка това:
    Код:
    <style type="text/css">
    #b-navbar {
      height:0px;
      visibility:hidden;
      display:none
    }
    </style>
    работи ли ?
    нещо немога да го направя както трябва или ... ?
     
  11. cesekarq

    cesekarq New Member

    Рег.:
    Дек 3, 2007
    Съобщения:
    35
    Харесвания:
    0
    Точки:
    0
    тва са не го намерих а ако трябва аз да го слагам във хтмл къде трябва да го сложа ???
     
  12. CrAzY-MaST

    CrAzY-MaST Active Member

    Рег.:
    Март 26, 2007
    Съобщения:
    1,429
    Харесвания:
    15
    Точки:
    38
    ами по принцип във head се слагат такива скриптове

    иначе защо не се получава нищо като се сложи в кода на блога ? пробвах в head, body и т.н.... :?
     
    coolice харесва това.
  13. EzRoLiT

    EzRoLiT New Member

    Рег.:
    Септ 20, 2007
    Съобщения:
    80
    Харесвания:
    1
    Точки:
    0
    Слагаш го между <head>...</head> таговете.Аз лично в края преди </head> го мятам.

    Код:
    <script type="text/javascript">
    var showHeader=false;
    function ShowHideNav()
    {
    showHeader=!showHeader;
    var nav=document.getElementById("navbar-iframe");
    if (showHeader)
    {
    nav.style.visibility="visible";
    nav.style.display="block";
    }
    else
    {
    nav.style.visibility="hidden";
    nav.style.display="none";
    }
    }
    </script>
    <style type="text/css">
    #navbar-iframe {
    visibility: hidden;
    display: none;
    }
    </style>
    За запълване на мястото където е бил navbar-a може да използваш
    Код:
    body
    {
      margin-top:0px;
      position: relative;
      top: -50px;
     
    coolice харесва това.
  14. CrAzY-MaST

    CrAzY-MaST Active Member

    Рег.:
    Март 26, 2007
    Съобщения:
    1,429
    Харесвания:
    15
    Точки:
    38
    това вече е друго нещо
    благодаря :)
     
  15. stiflar

    stiflar New Member

    Рег.:
    Окт 22, 2007
    Съобщения:
    114
    Харесвания:
    2
    Точки:
    0
    Място:
    Плевен
    Или по-просто:

    ...някъде след body.
     
    coolice харесва това.
  16. Carnation

    Carnation Member

    Рег.:
    Дек 7, 2007
    Съобщения:
    315
    Харесвания:
    15
    Точки:
    18
    Място:
    Пловдив
    Това проработи при мен.
     
    coolice харесва това.
  17. entwickler

    entwickler New Member

    Рег.:
    Февру 24, 2008
    Съобщения:
    776
    Харесвания:
    2
    Точки:
    0
    видях случайно тази съживена тема и да ви питам това не е ли против blogger TOS
     
    coolice харесва това.
  18. coolice

    coolice Owner

    Рег.:
    Апр 12, 2006
    Съобщения:
    12,491
    Харесвания:
    628
    Точки:
    113
    Пол:
    Мъж
    От: Премахване на горната лента на Блоггър

    незнам дали е против тоса но като смениш темпеита с някакъв къстъм изчезва от само себеси ...

    пп прегледах търмса набързо нямаше нищо за горната лента (е съм 100% сигурен но 90% ако не съм прав някои да ме опровергае...) в това естесво блогър е по добъра услуга от урдпрес.ком
     
    Последно редактирано от модератор: Апр 26, 2008
  19. Moko

    Moko Well-Known Member

    Рег.:
    Окт 15, 2007
    Съобщения:
    1,521
    Харесвания:
    128
    Точки:
    63
    Професия:
    айлякчия
    Място:
    Пловдив, България
    От: Премахване на горната лента на Блоггър

    евалаааа ;-)
     
  20. alakazam

    alakazam New Member

    Рег.:
    Май 11, 2008
    Съобщения:
    11
    Харесвания:
    1
    Точки:
    0
    От: Re: Премахване на горната лента на Блоггър

    Точно по начина по които се скрива с кода, не е забранено директно. Но пък винаги могат да се заядат или да сменят TOS.
     

Сподели страницата