Премахване на "Theme designed by" ?

Да и за това написах това като причина за редактирането на предишната ми публикация. И след това последваха коментари, реших да се извиня и отново продължихте :) Е повече няма да ползвам бутона за редакция, за да не се получават подобни недоразумения :Д Пък и .. цифричката на броя публикации ще расте постоянно :)
@CHILIEV - Бях объркал вида коментар и вместо <!--The damned comment--> бях написал //The Damned Comment. След забележката, която си беше напълно уместна от vbTK, коригирах мнението си, за да не пускам нов отговор с правилния синтаксис. Това е което се коментира на втората страница и в интерес на истината няма нищо общо със самата тема :)
Така като гледам или пича се е оправил или е загубил интерес към въпросната тема или просто е писал на автора и да му прати декодиран футер :)
Хайде спорна вечер
 
От: Премахване на "Theme designed by" ?

@ktomov
good_mini.gif


@vbTK мисля, че излишно се газираш. Карай я по-полека. Не виждаш ли, че е станала грешка какво толкова се палиш. Кой е разбрал-недоразбрал е излишно да говорим - не мога да релоадвам постоянно форума за да забелязвам кое мнение какво е било и на какво е редактирано. Не съм имал за цел а и мисля, че не съм те обидил и се отнесох с нужното уважение към теб какво ми изпадаш в разни истерии тука.

Темата изглежда изчерпана. Както обясних има онлайн декодери, които декодват нужния текст и човека с проблема може лесно да го коригира. Извинявай за въпроса, но ти даде ли предложение за решение на проблема? Твоите изтъквания и съвети да си плати може да са много лъскави, но са далече от топика (Премахване на "Theme designed by" ?).

Живи и здрави!
 
Последно редактирано:
Не се газирам, още по-малко пък изпадам в истерии. И да - виждам, че е станала грешка, но исках и ти да го видиш. Просто когато казваш, че някой нещо е объркал, вземи провери 3 пъти дали наистина е така, за да не се излагаш. Трябваше да се изпишат цяла страница постове, докато разбереш за какво изобщо се говори. И това няма общо с едитването на мнението, защото то беше едитнато много по-късно. Ти от самото начало не беше разбрал за какви коментари става въпрос, но дори беше готов да залагаш пари. 5 мнения по ред ти обяснявам, че бъркаш - ако се беше върнал да прочетеш мнението на ktomov още веднъж и да разбереш за какво говорим - нямаше да се налага да пишем една страница постове с разни глупости.

А съветът ми да си плати в никакъв случай не е далеч от топика "Премахване на "Theme designed by" ?", защото ако го направи - ще постигне целта си и то легално.

Peace! :)
 
От: Премахване на "Theme designed by" ?

Ок, признах си, че съм недочел. Това за парите го използвам само като израз, принципно не залагам.
Че ако си плати ще му се реши проблема легално - ясно, но знаем точно какво се цели една подобна тема.
Respect
thank_you2.gif
 

Горе