С хардуера съм скаран, само знам, че моето пц е супер бавно и вече не се търпи
Препоръчайте някаква примерна конфигурация и откъде мога да си я купя готова в София, която да е в състояние да лети като изтребител, дори да е натоварена примерно със следния сценарий едновременно:
- 4 отворени браузъра с по 20 таба всеки
- два до три сравнително леки софтуера, работещи едновременно
- сваляне на филм или подобно download действие
- отворен скайп
- работещо онлайн радио
- upload на ''нещо си там''
- заредени в табове няколко youtube клипа на различни браузъри
- понякога и отворен warcraft 3, но това рядко, защото времето е кът последон време
Общо взето, трябва ми комп, който да работи без забавяне при подобно натоварване. В момента старата ми кошница сериозно се затруднява да прескача бързо дори между табовете на различните браузъри, а това е доста дразнещо.
Ще съм благодарен на коментари

Препоръчайте някаква примерна конфигурация и откъде мога да си я купя готова в София, която да е в състояние да лети като изтребител, дори да е натоварена примерно със следния сценарий едновременно:
- 4 отворени браузъра с по 20 таба всеки
- два до три сравнително леки софтуера, работещи едновременно
- сваляне на филм или подобно download действие
- отворен скайп
- работещо онлайн радио
- upload на ''нещо си там''
- заредени в табове няколко youtube клипа на различни браузъри
- понякога и отворен warcraft 3, но това рядко, защото времето е кът последон време

Общо взето, трябва ми комп, който да работи без забавяне при подобно натоварване. В момента старата ми кошница сериозно се затруднява да прескача бързо дори между табовете на различните браузъри, а това е доста дразнещо.
Ще съм благодарен на коментари