Прехвърляне на два сайта към WordPress

Kiril

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,

Имам два сайта, които съм направил на CMSMS и трябва да се прехвърлят на WordPress. Не са много сложни. Единия е за споделяне на видеота, хостнати на Vimeo и са разпределени по категории в сайта, а другия е малко по-различен.

От скоро разучавам WP и това преместване не мога да го направя сам и ми трябва човек за помощ, на който ще заплатя труда. Моля ако има желаещи и разбиращи от WP, да ми пишат на лични за подробности.

Допълнение: Прехвърлянето на инфото може би ще е ръчно - COPY/PASTE . То не е много и с това аз ще се занимая. Трябва ми по скоро човек да настрои WP с необходимите модули.

П.П Не знам дали тук е мястото на темата ми, ако преценят модераторите моля да я преместят в Jobs.
 
Последно редактирано:
Здравей, говорим за прехвърляне на контента, нали? Не за миграция или нещо такова? Питам, за да ми стане ясно и на мен.

Хубава задача и определено някой имащ желание да се специализира и да изкара пари, може да се пусне.

П.П: Темата ти я преместих тук в Freelance Jobs & Projects. Все още не може да пускаш теми в тази секция, защото нямаш 10 поста, анти-спам мярка. ;)

Успехи,
Б.
 
От: Прехвърляне на два сайта към WordPress

Не разбирам какво точно е миграция. Трябва ми човек да насрои WP (които вече имам инсталиран), да се добавят ако е необходимо екстеншъни, и да се направи структурата. Визуалната част - темата, CSS и HTML-то аз мисля, че ще справя. А съдържанието ще е копи, пейст.
 
Да, разбрах те.

Миграция е да минеш от една CMS към друг, с програмиране, тулове или софтуери. Дано намериш някой, ако не пише, да видя как да ти помогна. Но явно ти е нужно раб. ръка.

Успех с наемането. Айде хора, работата не е толкова трудна. :)
 
От: Прехвърляне на два сайта към WordPress

Общо взето доколкото разбирам искаш да се изгради изцяло Wordperss сайт с всичко необходимо към него, след което твоите сайтове да се прехвърлят към него?
Какъв бюджет си заложил за тази работа?
 
От: Прехвърляне на два сайта към WordPress

ако може и на мен повече инфо + бюджет, ако предпочиташ на лични
 

Горе