Прехвърляне на домейн от icn към godaddy

Maverick

Well-Known Member
Прехвърлих си 1 домейн от икн към татенцето.
От там съм на това положение:
4520255Q.png

от икн ми отговориха следното:
Здравейте,

Операцията "трансфер" към друг регистрар се инициира изцяло от новият доставчик, към който се трансферира името. Самата операция е автоматична, извършва се между двата регистрара на домейн имена и ние нямаме никаква намеса по трансферирането му. Необходимо е да напомним, че трансферирането на име с трансфер код става в рамките на 4-7 дни.

Обаче на домейна му остават 2 дни. При ложение, че в татенцето съм го платил вече. Какво ще стане ако до 2 дни не е готово?
 
незнам винаги е имало препоръки да му остават поне 10 дни - това като съм се местел текст в кутиика предупреждение при новия регистратор на домейна поне да почнеш трансфер... май ще е добра идея да го подновиш за още година за всеки случйа и тогава да тансферираш като минат 60 те дни знам ли в голям филм си :!:

значи като бягаш от годеди може сам да дадеш апрув на транзакцията и става за два часа други домейн рислеъри чакат пълния срок от 5-7 дни в който ако не откажеш транзакцията тогава се случва...
 
От: Прехвърляне на домейн от icn към godaddy

Домейна ми изтече и не беше прехвърлен. Писах на ICN, и се оказа, че можело да се прехвърли домейна за 1 ден. Обаче естествено не са ми го казали навреме и от съпорта ми се извиняват, че колежката не се била конкретизирала. След което учтиво ме помолиха да си поискам парите от новия регистратор и да си подновя домейна при тях. На което аз в същия учтив тон им казах, че нямам намерени да им давам повече пари, камоли да им плащам наказателни такси. INC ми бяха първия хост и домейн доставчик и до днес бяха в топ 3 в личната ми класация, но от сега нататък са в черния лист!
 
  • Like
Реакции: Brad
аз ти казах да си го продължиш в ицн... прехвърляния в последния момент не се правят... след това да изчакаш 60 дневния срок който го има при всеки регистратор... и тогава да го трансферираш което го удължава с още една година.... иначе аз като си бягах домейните от годеди ми пишеше в новия регистратор да ми остават поне 10 дни (нищо че имаше да си аксептна трнсфера не на всякъде го има) а например в риселърите на Enom за да избягаш домейн не трябва в последните 60 дни да е правена никаква промяна по хуиза... иначе централизирано го отказват..

Иначе какво правят годеди ами подновяваш си домейна изчакват 60 дни и казват че го съспендват ... след което плащаш $75 глоба за да го освободят и имаш 24 часа да го махнеш... пеераси са големи понякога...

значи много ме е яд като ви кажа нещо и не ме послушате...

Би трябвало да нямаш наказателни такси първия месец... си мисля...
 
От: Прехвърляне на домейн от icn към godaddy

Днеска ми се обадиха от ICN по телефона за да изяснят случая. Извиниха ми се и ми казаха, че домейна е прехвърлен. Евала за което.
 

Горе