Мисля всички имат. Наскоро ми попадна едно приложение което мери уж осветеността. Като е тъмно GPS сам минава в тъмен режим...За да го прави автоматично е нужна обратна връзка - трябва да има сензор за осветеността.
Телефоните вероятно да.всички
@Blinky , джаджата че е боза, боза е. Но не мисля, че е за кофата.BTW, защо темата е в кофа,
Като се има в предвид, че дори не е петък.Ние такива теми не пращаме в кофата
То си има тема отдавна, даже могат да се слеят. Софтуера си е на над 1г. някъде, ако не и повече. Това, че чак сега видиш ли дадена медия го споменава, а друг въпрос. Преди месеци и 24 фаса го споменаха, заедно с Dnevnik, OffNews и някоя друга, и? Нищо.
Факт е, че софтуера си е софтуер, полупрофесионалният монитор си е монитор, очилата са си очила. Идеалната комбинация си е монитор с полупрофесионална матрица (H-IPS, etc.; и хардуерно калибриран) + очила + софтуер (Iris/Flux). т'ва е.
И все пак искаш ли да ти метнем темата на по-подходящо място? На мен лично също не ми се вижда редно да е тук.И капки...Пуснах темата сега, защото казаха, че се е развило приложението и ще се развива още, а не че е ново. Търсех отзиви да видя дали е поредния shit. Не е нищо особено, но иначе браво на създателя!