Проблеми с хлебарките (?)

От: Проблеми с хлебарките (?)

Преди да се обърна към конкретна фирма ще опитам да реша проблема сам на първо време, а ако не се получи тогава с най-голям кеф ще звънна да дойдат хората да ги изтребят :)) Доста продукти се постнаха тук, ще прочета за всеки какво пише и дали са доволни хората и ще пробвам и аз.

А пък в крайна сметка ще споделя тук дали съм ги унищожил.. :D
 
От: От: Проблеми с хлебарките (?)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=435581.375

Frontline, Pestigon, Cypermethrin, Бест килър, Ектомин, Дизунтол, Тайфун, Фендона, Регентол, Био-кил, Ураган, Циперметрин форте, Айкън.

Площите третирани с Айкън да не се използват за паша на добитък
smileys-cow-496301.gif
.

Държа да отбележка, че август закупих Frontline Combo за около 24-26 кинта от зоомагазин за храни за кучета/котки, намерен на картата от сайта, която странно защо сега не работи, но още има в купища др. места из нета така или иначе, вкарах разтрова в 1,5 литра шише Devin (чешмяна, естествено). Пуснах „бурята Невада“ вътре, получения резултат прокарах в пръскало за прозорци и напръсках всички ъгли, места, под масти, под столове, под легла, около прозорци, телевизори, техника и други. Не мирише въобще, нито оставя цвят/следа, освен на H2O. За вкус не знам, не съм ял. Но хлебарките го усетиха и се изпонатръшкаха все едно Home Wars или Голямото изтребване. Минава ден-два, айде пак изпоналягали къде ли не, малките също „новородени“. За седмица-две, може би и дни, доста време мина, се прочисти апартамента, а използвах цялото пръскало, което се напълно около 600-700 ml. или нещо такова, чак остава около половин шише. И него също доизползвах за по-сигурно после и 100-200 ml. останаха. И от края на август не съм видял хлебарка нито голяма, нито малка, нито средна, нито „бебе“. И така до днешната дата, надявам се и за напред също. Може би до другото лято или ще видим. Може да са се „преместили“ хлебарките в съседи или на горни/долни места, но не и у нас.

Магазинера го нямаше продукта in stock, за това го поръчах с предплащане на pre-purchase и до дни ми го доставиха. То той като му казах за какво ще е се учуди, тъй като принципно не е за такива гадини. Така или иначе аз държах на него и си го взех. тея дни мисля да ходя да му кажа да го препоръча продукта и на други клиенти, тъй като НАИСТИНА РАБОТИ в дългосрочен план (100% Verified & Guaranteed).

9882089-best-choice-of-this-year-label.jpg
 

Горе